Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şu ana kadar aldığım en pahalı oyun 1500 TL ile Ghost of Tsushima oldu ve sonuna kadar değdiğini söyleyebilirim. Parasının hakkını veren bir şeyin fiyatı önemli değildir bence. Yani oyundan oyun değişir.
Benim için sınır bellidir. Asgari maaşın 1/30'u olmalı. O da şimdilik 560 TL falan yapıyor. Fazlasını vermem. Ne olursa olsun, bunlar sadece bir oyun. Uçuk kaçık paraları bir lisans uğruna heba etmem.
Oyunun büyüklüğüne ve yaratacağı etkiye bağlı. Konu GTA 6 ise 1 gün erkenden oynamak için binlerce lira verebilirim. Muhtemelen de GTA 6 dışında hiçbir oyuna o kadar para vermezdim.
Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+
Genelde istediğim bir oyun 500-1000 TL arasıysa alıyorum fakat çok istediğim bir oyunsa 1000-2000 TL arası da verebilirim fakat +2000 TL için GTA 6 falan olması lazım diye düşünüyorum. Yeni çıkan oyunlar hep +2000 TL olarak çıkıyor ama bir şekilde oynamanın yöntemini buluyorum zaten (crack olarak değil).