Bir oyunun souls olması için içeriğinde neler olmalı?

O zaman Elden Ring tamamen souls like bir oyun. %100 olarak doğru mu? Sekiro'da öyle yani souls like dediğimiz şeyin devil my Crydeki gibi abartılı saçma sapan yaratıkların olması gerekmiyor? Doğru mu anlıyorum.
God of War da souls olarak değerlendirilebilir mi? Bu kavramda.

Elder ring en kolay souls like diye geçiyor bu arada sebebi istediğin kadar kasılabiliyorsun 1 gram canı inmeyen boss a kasılıp tek atabiliyorsun.

O zaman Elden Ring tamamen souls like bir oyun. %100 olarak doğru mu? Sekiro'da öyle Yani Souls like dediğimiz şeyin Devil my Crydeki gibi abartılı saçma sapan yaratıkların olması gerekmiyor? Doğru mu anlıyorum.
God of War da souls olarak değerlendirilebilir mi? Bu kavramda.
God of War, Souls-like olarak değerlendirilemez çünkü kural setleri bambaşka. En başta oyunda kayıt noktaları bile yok oyun her yerde otomatik kayıt alıyor, çoğu noktada düşmanlar tekrar canlanmıyor. Bence Souls-like formülünün en önemli noktası düşmanların her fırsatta yeniden canlanıyor olmaları. Bu olmadıktan sonra bir oyun Souls-like olamaz diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bende oradayım 2 de patlıyorum.

Bu Sekiro'daki boss baktı ölmüyorsun silah çekip tarıyor. Burada silahı kullanmıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu ne birader sekiroyu iyiki oynamamışım. Oyuna girdim baktım çıktım. Öyle saldırırsa sana aç gibi sen nasıl karşılık verebilirsin ki? Birde senin saldırılarınıda engelliyor. Sekiro hiç bir mantığı yok yani bence.

Bu ne birader Sekiro'yu iyi ki oynamamışım. Oyuna girdim baktım çıktım. Öyle saldırırsa sana aç gibi sen nasıl karşılık verebilirsin ki? Bir de senin saldırılarınıda engelliyor. Sekiro hiçbir mantığı yok yani bence.

Ben giriyorum 2 kere elime veriyo kapatıyorum oyunu böyle böyle 1 haftada 15dk oynadım Max.

Bu ne birader sekiroyu iyiki oynamamışım. Oyuna girdim baktım çıktım. Öyle saldırırsa sana aç gibi sen nasıl karşılık verebilirsin ki? Birde senin saldırılarınıda engelliyor. Sekiro hiç bir mantığı yok yani bence.
Oyuna bir girsen çıkamazsın bitirene kadar, bayağı iyi oyun böyle durduğuna bakma. Elden Ringdeki bosslar seni çok zorladıysa buradakiler ağlatır ama haberin olsun.

Oyuna bir girsen çıkamazsın bitirene kadar, bayağı iyi oyun böyle durduğuna bakma. Elden Ring'deki bosslar seni çok zorladıysa buradakiler ağlatır ama haberin olsun.

Bitirirseniz yardım edin hocam bir de bu ateşli mateşli yaratık var onu denediniz mi hiç.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bitirirseniz yardım edin hocam bir de bu ateşli mateşli yaratık var onu denediniz mi hiç.

Atesli yaratık hangisi hocam? Oyunda Coop yok ama mikiri counter kullan bolca. Mikiri counter olmadan geçmek neredeyse imkansız.

Oyuna bir girsen çıkamazsın bitirene kadar, bayağı iyi oyun böyle durduğuna bakma. Elden Ringdeki bosslar seni çok zorladıysa buradakiler ağlatır ama haberin olsun.
Kardeş girdim Sekiroya normal askerleri bile kesmek çok zor kılıcıyla blockluyor. Dedim uğraşılmaz :) Adamın az önce attığı videoya baksana öyle bir Bossla nasıl dövüşebilirsin ki. bide öldürüyon öldürüyon yine kalkıyorlar :D Çok aşırı oyuncunun sinirlerini bozabilecek bir oyun. Zaten zor fırsat bulup saldırabiliyorsun orda da kılıcıyla savuşturuyor. Birde sekirodaki içerikler çok böyle şey ya hangi item ne işe yarıyor sıkıntı abi o oyun. Hiç bulaşmayım ben.

Ben bu bossu ilk kez gördüm varlığından bile haberim yoktu :D

Bu ne birader Sekiro'yu iyi ki oynamamışım. Oyuna girdim baktım çıktım. Öyle saldırırsa sana aç gibi sen nasıl karşılık verebilirsin ki? Bir de senin saldırılarınıda engelliyor. Sekiro hiçbir mantığı yok yani bence.

Oyunda parry mekaniği bulunmakta. Oyun bunun üstüne kurulu. Birkaç gameplay izle anlarsın. Dark Souls veya Elden Ring gibi değil Sekiro. Bambaşka bir kombat sistemi var temel souls ögeleri dursada. Mesela malenia, aslında tam bir Sekiro bossu bence. Saldırılarını parrylemek için harika bir boss. Dark Souls lira göre bakma Sekiro'ya.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı