Bir parça tanıt - parça keşif konusu

perspektive

Picopat
Katılım
7 Ekim 2020
Mesajlar
205
Makaleler
8
Arkadaşlar merhaba; son dönemdeki dalgalı parça piyasasından dolayı pazara yeni giren veya rağbet görmeye başlayan, fiyat/performans açısından mantıklı olan ürünleri paylaşmamız önemli. Ben de bunun için tercih edilebilecek ürünlerin yer alacağı bir konu açmak istedim, sizden ricam herkesin mantıklı bulduğu bir PC bileşenini kısaca tanıtarak önermesi. Başlangıcı yapayım:

Gigabyte B550M Aorus Pro-P
Gigabyte'nin yeni piyasaya sunduğu bu anakart; güçlü VRM yapısı, ALC1200 ses yongası, 2.5G Ethernet özelliği ve yüksek genişletilebilirliği ile öne çıkmakta. Türkiye'ye bu model henüz giriş yapmadı, Avrupa pazarında 110 Euro bandında satılmasına dayanarak 1100-1200TL civarından giriş yapabileceğini düşünüyorum.

B550MPROP1.png

B550MPROP2.png
 
Son düzenleme:
Polosmart Phoneix PGM05 Kulaklık
Derin bass özelliği sayesinde şarkı dinlemesi çok daha güzel ve eğlenceli bir hâl alıyor. Sanal 7.1 özelliği var. Oyun esnasında rakibin nerede olduğunu rahatça anlayabilmeni sağlıyor. Dış ses izolasyonu var şarkı dinlerken ya da oyun oynarken birisi sana seslense duymazsın. Malzeme kalitesi iyi. Rahatsız eden bir kulaklık değil dokusu yumuşak. Çarşamba günü bim'den 100 liraya aldım fiyatına değer mi kesinlikle değer. İnternette 164 liraya görmüştüm bim'den alamadıysanız internetten alabilirsiniz. F/p ürünü olduğunu söyleyebilirim.
 

Geri
Yukarı