Bir PC'deki Windows'u Baska PC'ye yukleyebilir miyim?

Roma1972

Hectopat
Merhaba Babamin Eskiden Kullandigi Laptopunu Actim Win10'du Ve ogrinal olup olmadigini denemek istedim ve orginal oldugunu gordum. Benim PC Windows 8, 1 ve 01.04.2020 tarihinde lisans bitecekmis. Simdi Soruyorum ki Babamin eski laptopundaki Win10'u Kendi Bilgisayarimada yukleyebiliri miyim simdiden tesekkur ederim :)

Merhaba Babamin Eskiden Kullandigi Laptopunu Actim Win10'du Ve ogrinal olup olmadigini denemek istedim ve orginal oldugunu gordum. Benim PC Windows 8, 1 ve 01.04.2020 tarihinde lisans bitecekmis. Simdi Soruyorum ki Babamin eski laptopundaki Win10'u Kendi Bilgisayarimada yukleyebiliri miyim simdiden tesekkur ederim :)
Kopya olarak olabilir diye düşünüyorum genede bu konuları iyi bilen birine danışmanız lazım.

Yok BU laptop un icinde var yani alincada win10 vardi laptop un ustundede Win10 yazisi vardi Yapabilirmiyim?
Öyle ise OEM lisanstır ve anakarta gömülüdür, yani başka PC'ye aktarırsanız Lisanslı şekilde gelmez, bildiğime göre MediaCreationTool ile format atarsanız orijinal lisanslı olduğunu biliyorum, yanlış biliyorsam özür dilerim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı