Bir prize çok fazla fiş takmanın zararı olur mu?

@Whystreo konunun ustası değilim, belki daha farklı üretilenler de vardır ama rastgele bir çoklu priz açılım videosunda böyle olduğunu gördüm. Buna dayanarak da o arkadaşa en iyi joule değerine sahip tekli priz alabileceğinin ve sorun olmayacağının bilgisini verdim ve muhtemelen de olmuyordur.

@Whystreo konunun ustası değilim, belki daha farklı üretilenler de vardır ama rastgele bir çoklu priz açılım videosunda böyle olduğunu gördüm. Buna dayanarak da o arkadaşa en iyi joule değerine sahip tekli priz alabileceğinin ve sorun olmayacağının bilgisini verdim ve muhtemelen de olmuyordur.
Hocam çok teşekkürler.

Tekrar çoklu priz alacak olursan Epey'den joule değeri belirtilmiş prizlere bak. Bu arada bütçenin de en az 500TL üstünü gir çünkü epey genelde piyasadaki en ucuz satılan fiyatları göstermiyor, epeyden beğendiğin ürünü yorumu çok olan başka yerden alırsın

Kablolarda ısınma olmuyorsa sorun yok demektir. Fakat asıl önemli olan binanın tesisatı bunu kaldırabilecek mi onu kontrol edemezsin. Bu durumda uygun sigorta takıldıysa zaten fazla yüklenildiğinde elektriği keserek korumaya alacaktır. O da bina yaşına bağlı biraz. Bina tesisatına güveniyorsan kolay kolay sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı