Neyse ki yedeği vardı. Peki sizce bu nasıl mümkün olmuş olabilir?
Evet doğru cevap bu.Appdata klasöründedir. Appdata klasöründe eylem yapmak için yönetici izinleri gerekmiyor. Kullanıcı bazlı kurulumlarda kullanılan bir klasör.
Yok Visual Studio ayrıca masüasütünde ki foto siyah oldu ve üstüne masaüstü harici (dosya masaüstünde diye kendini silmedi) diğer belgeler vb. şeyleri sildi yani bilgisayarı bozdu kısmen. Yönetici olarak çalıştırınca ise bilgisayar kökten gitti. Sadece 3 engine tespit ediyor şu an. Dosya çok değişik. Her şeyi denedim yönetici olarak çalıştırdıktan sonra ama düzelmedi.VS Code'dan bahsediyorsan genelde yönetici izni olmayan kullanıcı tarafındaki appdata/local/programs klasörüne kuruluyor. Bu sayede silebilmiş olabilir. Ama visual studioyu sildiyse garip.
Paylaşsana bi. Merak ettim.Dosya çok değişik.
Paylaşsana bi. Merak ettim.
Filescan.IO - Next-Gen Malware Analysis Platform
Submit malware for analysis on this next-gen malware assessment platform. Filescan GmbH develops and licenses technology to fight malware with a focus on Indicator-of-Compromise (IOC) extraction at scale.www.filescan.io
Şüpheli gözükmesin diye dosya adı böyle.LevelBlue - Open Threat Exchange
Learn about the latest cyber threats. Research, collaborate, and share threat intelligence in real time. Protect yourself and the community against today's emerging threats.otx.alienvault.com
MalwareBazaar | Checking your browser
bazaar.abuse.ch
AgentTesla ile false-positive testi için WForm uygulaması deniyorsanız düzgün sonuç vermeyebilir, test sonucunuzu etkiler.
Yok dosya adı için değil, aynı byte-sign kullanan uygulamalar bunlar. O yüzden söylüyorum hatalı sonuç alabilirsiniz eğer deniyorsanız.Şüpheli gözükmesin diye dosya adı böyle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.