Slasheerr Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #1 Aynı Riot hesabıyla aynı anda hem LoL hem Valorant oynanır mı?
eralpinho Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 236 Çözümler 1 Yer West Side Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #11 Aynı anda iki oyunda da çevrim içi olabiliyorsun. Sorun olmuyor. körbiginar dedi: Gerçekten öyle diyormuş. Ben kendi yazdığım gibi gördüğüme eminim aslında. Neyse hayır aynı anda oynayamaz. Genişletmek için tıkla... Yapılıyor. Artı 0 Eksi
Aynı anda iki oyunda da çevrim içi olabiliyorsun. Sorun olmuyor. körbiginar dedi: Gerçekten öyle diyormuş. Ben kendi yazdığım gibi gördüğüme eminim aslında. Neyse hayır aynı anda oynayamaz. Genişletmek için tıkla... Yapılıyor.
KS KS Slasheerr Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #12 körbiginar dedi: "Aynı Riot hesabıyla hem LoL hem Valorant oynanır mı?" diye soruyor. Ha ama eğer öyle soruyorsa hayır öyle bir şey yapamaz. Genişletmek için tıkla... ayn öyle dedim aynı hesaptan oynanıyor ben şunu diyorum '' Hesap kuzenimin kuzenim lol oynarken ben valorant ooynayabilirmiyim aynı anda '' Artı 0 Eksi
körbiginar dedi: "Aynı Riot hesabıyla hem LoL hem Valorant oynanır mı?" diye soruyor. Ha ama eğer öyle soruyorsa hayır öyle bir şey yapamaz. Genişletmek için tıkla... ayn öyle dedim aynı hesaptan oynanıyor ben şunu diyorum '' Hesap kuzenimin kuzenim lol oynarken ben valorant ooynayabilirmiyim aynı anda ''
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Şubat 2021 #13 Slasheerr dedi: Ayn öyle dedim aynı hesaptan oynanıyor ben şunu diyorum " hesap kuzenimin kuzenim LoL oynarken ben Valorant ooynayabilir miyim aynı anda " Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Arkadaşımla aynı şeyi yaptığımızda hata verip hesapta olan kişiyi atmıştı. eralpinho dedi: Aynı anda iki oyunda da çevrim içi olabiliyorsun. Sorun olmuyor. Yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılıyor bende neden hata veriyor o zaman? Bende mi bir sorun var. Artı 0 Eksi
Slasheerr dedi: Ayn öyle dedim aynı hesaptan oynanıyor ben şunu diyorum " hesap kuzenimin kuzenim LoL oynarken ben Valorant ooynayabilir miyim aynı anda " Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Arkadaşımla aynı şeyi yaptığımızda hata verip hesapta olan kişiyi atmıştı. eralpinho dedi: Aynı anda iki oyunda da çevrim içi olabiliyorsun. Sorun olmuyor. Yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılıyor bende neden hata veriyor o zaman? Bende mi bir sorun var.
eralpinho Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 236 Çözümler 1 Yer West Side Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #14 Slasheerr dedi: Ayn öyle dedim aynı hesaptan oynanıyor ben şunu diyorum " hesap kuzenimin kuzenim LoL oynarken ben Valorant ooynayabilir miyim aynı anda " Genişletmek için tıkla... körbiginar dedi: Sanmıyorum. Arkadaşımla aynı şeyi yaptığımızda hata verip hesapta olan kişiyi atmıştı. Nasıl yapılıyor bende neden hata veriyor o zaman? Bende mi bir sorun var. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarım aynı Riot hesabı üzerinden aynı anda LoL ve Valorant oynuyorlar. Bir kaç kez yaptılar bir sorun olmadı. Artı 0 Eksi
Slasheerr dedi: Ayn öyle dedim aynı hesaptan oynanıyor ben şunu diyorum " hesap kuzenimin kuzenim LoL oynarken ben Valorant ooynayabilir miyim aynı anda " Genişletmek için tıkla... körbiginar dedi: Sanmıyorum. Arkadaşımla aynı şeyi yaptığımızda hata verip hesapta olan kişiyi atmıştı. Nasıl yapılıyor bende neden hata veriyor o zaman? Bende mi bir sorun var. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarım aynı Riot hesabı üzerinden aynı anda LoL ve Valorant oynuyorlar. Bir kaç kez yaptılar bir sorun olmadı.
Nemai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.188 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #15 Ben hem LoL hem de LoR oynamayı denemiştim olmuştu. Ancak zamanla fixlenmiş olabilir bu açık. 7-8 ay önce yapmıştım. LoL'de ölünce LoR'a geçiyordum. Artı 0 Eksi
Ben hem LoL hem de LoR oynamayı denemiştim olmuştu. Ancak zamanla fixlenmiş olabilir bu açık. 7-8 ay önce yapmıştım. LoL'de ölünce LoR'a geçiyordum.
KS KS Slasheerr Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #16 Nemai dedi: Ben hem LoL hem de LoR oynamayı denemiştim olmuştu. Ancak zamanla fixlenmiş olabilir bu açık. 7-8 ay önce yapmıştım. LoL'de ölünce LoR'a geçiyordum. Genişletmek için tıkla... aynı hesapmı diyosun yoksa aynı andamı diyosun Artı 0 Eksi
Nemai dedi: Ben hem LoL hem de LoR oynamayı denemiştim olmuştu. Ancak zamanla fixlenmiş olabilir bu açık. 7-8 ay önce yapmıştım. LoL'de ölünce LoR'a geçiyordum. Genişletmek için tıkla... aynı hesapmı diyosun yoksa aynı andamı diyosun
Nemai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.188 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #17 Slasheerr dedi: aynı hesapmı diyosun yoksa aynı andamı diyosun Genişletmek için tıkla... Aynı anda aynı hesapla. Artı 0 Eksi
Slasheerr dedi: aynı hesapmı diyosun yoksa aynı andamı diyosun Genişletmek için tıkla... Aynı anda aynı hesapla.