Bir Riot hesabı ile aynı anda 2 oyun oynamak

Slasheerr

Hectopat
Daha fazla  
Aynı Riot hesabıyla aynı anda hem LoL hem Valorant oynanır mı?

"Aynı Riot hesabıyla hem LoL hem Valorant oynanır mı?" diye soruyor. Ha ama eğer öyle soruyorsa hayır öyle bir şey yapamaz.
ayn öyle dedim aynı hesaptan oynanıyor ben şunu diyorum '' Hesap kuzenimin kuzenim lol oynarken ben valorant ooynayabilirmiyim aynı anda ''

Ayn öyle dedim aynı hesaptan oynanıyor ben şunu diyorum " hesap kuzenimin kuzenim LoL oynarken ben Valorant ooynayabilir miyim aynı anda "

Sanmıyorum. Arkadaşımla aynı şeyi yaptığımızda hata verip hesapta olan kişiyi atmıştı.
Aynı anda iki oyunda da çevrim içi olabiliyorsun. Sorun olmuyor.

Yapılıyor.

Nasıl yapılıyor bende neden hata veriyor o zaman? Bende mi bir sorun var.

Ayn öyle dedim aynı hesaptan oynanıyor ben şunu diyorum " hesap kuzenimin kuzenim LoL oynarken ben Valorant ooynayabilir miyim aynı anda "

Sanmıyorum. Arkadaşımla aynı şeyi yaptığımızda hata verip hesapta olan kişiyi atmıştı.

Nasıl yapılıyor bende neden hata veriyor o zaman? Bende mi bir sorun var.

Arkadaşlarım aynı Riot hesabı üzerinden aynı anda LoL ve Valorant oynuyorlar. Bir kaç kez yaptılar bir sorun olmadı.

Ben hem LoL hem de LoR oynamayı denemiştim olmuştu. Ancak zamanla fixlenmiş olabilir bu açık. 7-8 ay önce yapmıştım. LoL'de ölünce LoR'a geçiyordum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…