Bir Sapığı Yakalattım

Rıza baba boş ver be. Gerçek hayatta olduğu gibi buralarda da olacak elbet böyle şahıslar. En güzel cevap, konunun ilk mesajında verilmiş. Olaydan bağımsız olmana rağmen zamanını ayırıp hiç tanımadığın insanların namusu için uğraşmışsın. Bundan sonra kim ne demiş, teferruat.

İşte burda yanılıyorsun. Neler gördük, yaşadık. Suç üstü hırsızı yakaladık, cebinde bıçak vs. Tutuksuz yargılanmak üzere bırakıldı. Şikayetçilerden biri olarak savcıyla konu ile ilgili tartıştıktan sonra kapısını çarpıp çıktım. Beyefendi odasından çıkıp tek lafıyla beni tutuklatabileceğini söyledi. Yani hırsızlık yapanı salacak, kapısını çarpanı tutuklatacak beyefendi.

Ülkede adalet olmayınca kapıları ne kadar hızlı kapattığının da bir önemi kalmıyor Ne kadar sert çarpsan da aynı kervan yürümeye devam ediyor. Fotoğraflar güncellendiği için sorun kalmadı zaten. Yoksa adaletin tecelli etmediği çok durum yaşadık biz de ailecek, masumsan ve karar mercine saygılı davranıyorsan sana bir zarar gelmez kolay kolay; her zaman olduğu gibi suçlu serbest bırakılır hepsi bu

Kendisinin akıbeti hakkında bir bilgim yok açıkçası, bana bir bilgilendirme yapan olmadı. Tahminen biraz nezarette tutup, gözünü korkutup belki biraz dövüp serbest bırakmışlardır. İlk defa yakalandıysa direkt olarak bir ceza alacağını sanmam, birkaç defa aynı suçtan enselenirse işte o zaman ceza alabilir.

İyi yapmışsın kardeşim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…