Bir sapık ile başımız belada

Bence sizle uğraşmayı bıraktığı için sizde bırakmayın. Yoksa bu adam sürekli başka kadınlara bunu yapmaya devam edecek. Hem bu adamı anlattığınız anda direk "sapık bu" diyen adamların eşleri, kızları yok mu?

Hocam işten çıkarılacak şuan bunu yapabildik. İlerleyen zamanlarda biraz vakit geçsin bu yaptığı sapıklığı videoya çekip her yerde yayınlayacağım :)
Afgan mı Türk mü ?
Çünkü park deyince sapık deyince aklıma ilk Afgan mülteciler geliyor.

Maalesef Türk
Olay hangi şehirde geçiyor? Şikayet falan değil bunların hakkını vereceksin, genç adamlarsınız toplanın 5-6 kişi dövün.

Kahramanmaraş hocam. Kız arkadaşımın babasına der diye maalesef hafif alttan almak zorunda kaldım başta. Elinde böyle bir koz olmasa dayağı hak ediyor. Bugün sabah gittim beni itti bende onu ittim kendimi zor tuttum. Eğer vursaydım direk kız arkadaşımın babasına ötecekti.

Afgan mı Türk mü ?
Çünkü park deyince sapık deyince aklıma ilk Afgan mülteciler geliyor.
Sapık diyince benimde aklıma böyle bir tip geliyor:

1629397424749.png

Kızın babası sana neden kızsın? Kızına taciz edilmiş sen korumuşsun bunu dile getirirsen bir şey demez büyük ihtimalle.

---

Mesajı alıntılayamadım.

Bir defa görüşmemize izin vermedi. Ben de vazgeçmedim gizli konuşuyoruz. Ben konuşmayın dedim hala konuşuyor musunuz diye kizabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne demek parktaki çiftlerin fotoğrafını çekiyor şantaj yapıyor? Nasıl olay aga bu!?!???

Onu bana yapmış olsaydı 1 defa yanına gider derdini öğrenir, sonra fotoğrafı silmesini söylerdim. Ya sen sil ya da ben silerim. Silmiyor mu? Herifin ağzını burnunu patlatıp telefonunun üzerinde tepinirdim. Gerçekten yapardım bunu.

Sapıklara karşı aşırı derecede nefret duyuyorum. Bunu yazarken bile sinirlendim herifi nasıl döveceğimi falan hayal ettim. Sen neden bir şey yapmıyorsun kardeşim şikayet etmeye falan bişey olmaz etsene şunun ağzına!

Ne demek parktaki çiftlerin fotoğrafını çekiyor şantaj yapıyor? Nasıl olay aga bu?

Onu bana yapmış olsaydı 1 defa yanına gider derdini öğrenir, sonra fotoğrafı silmesini söylerdim. Ya sen sil ya da ben silerim. Silmiyor mu? Herifin ağzını burnunu patlatıp telefonunun üzerinde tepinirdim. Gerçekten yapardım bunu.

Sapıklara karşı aşırı derecede nefret duyuyorum. Bunu yazarken bile sinirlendim herifi nasıl döveceğimi falan hayal ettim. Sen neden bir şey yapmıyorsun kardeşim şikayet etmeye falan bir şey olmaz etsene şunun ağzına!

Hocam arkadaş bunu isterse yapabilirdi ama kız arkadaşının babasını tanıyormuş adam. Eğer babasının kulağına gitseydi arkadaşımız ve arkadaşımızın kız arkadaşı zor durumda olacaktı.

Ne demek parktaki çiftlerin fotoğrafını çekiyor şantaj yapıyor? Nasıl olay aga bu!?!???

Sapıklara karşı aşırı derecede nefret duyuyorum. Bunu yazarken bile sinirlendim herifi nasıl döveceğimi falan hayal ettim. Sen neden bir şey yapmıyorsun kardeşim şikayet etmeye falan bişey olmaz etsene şunun ağzına!

Hocam sapık olan adam kız arkadaşımın babasını tanıyor. Ben adami kışkırtsaydim veya dövseydim kiz arkadaşımın babasına diyecekti. O yüzden zor duruma sokmadan halletmeye çalıştım. Kız arkadaşımın babasını tanimasa ne gerekiyorsa yapardım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı