Bence sizle uğraşmayı bıraktığı için sizde bırakmayın. Yoksa bu adam sürekli başka kadınlara bunu yapmaya devam edecek. Hem bu adamı anlattığınız anda direk "sapık bu" diyen adamların eşleri, kızları yok mu?
Afgan mı Türk mü ?
Çünkü park deyince sapık deyince aklıma ilk Afgan mülteciler geliyor.
Olay hangi şehirde geçiyor? Şikayet falan değil bunların hakkını vereceksin, genç adamlarsınız toplanın 5-6 kişi dövün.
Sapık diyince benimde aklıma böyle bir tip geliyor:Afgan mı Türk mü ?
Çünkü park deyince sapık deyince aklıma ilk Afgan mülteciler geliyor.
Kızın babası sana neden kızsın? Kızına taciz edilmiş sen korumuşsun bunu dile getirirsen bir şey demez büyük ihtimalle.
---
Mesajı alıntılayamadım.
Ne demek parktaki çiftlerin fotoğrafını çekiyor şantaj yapıyor? Nasıl olay aga bu?
Onu bana yapmış olsaydı 1 defa yanına gider derdini öğrenir, sonra fotoğrafı silmesini söylerdim. Ya sen sil ya da ben silerim. Silmiyor mu? Herifin ağzını burnunu patlatıp telefonunun üzerinde tepinirdim. Gerçekten yapardım bunu.
Sapıklara karşı aşırı derecede nefret duyuyorum. Bunu yazarken bile sinirlendim herifi nasıl döveceğimi falan hayal ettim. Sen neden bir şey yapmıyorsun kardeşim şikayet etmeye falan bir şey olmaz etsene şunun ağzına!
Tamamını okuyamadım yazının.Hocam arkadaş bunu isterse yapabilirdi ama kız arkadaşının babasını tanıyormuş adam. Eğer babasının kulağına gitseydi arkadaşımız ve arkadaşımızın kız arkadaşı zor durumda olacaktı.
Ne demek parktaki çiftlerin fotoğrafını çekiyor şantaj yapıyor? Nasıl olay aga bu!?!???
Onu bana yapmış olsaydı 1 defa yanına gider derdini öğrenir, sonra fotoğrafı silmesini söylerdim. Ya sen sil ya da ben silerim. Silmiyor mu? Herifin ağzını burnunu patlatıp telefonunun üzerinde tepinirdim. Gerçekten yapardım bunu.
Sapıklara karşı aşırı derecede nefret duyuyorum. Bunu yazarken bile sinirlendim herifi nasıl döveceğimi falan hayal ettim. Sen neden bir şey yapmıyorsun kardeşim şikayet etmeye falan bişey olmaz etsene şunun ağzına!
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.