Bir sapık ile başımız belada

İşte hocam anlatmak istediğim şey şu, madem babadan utanıyorsunuz. Utanacağınız şeyi neden yapıyorsunuz Utanacak bir şey değilse neden babaya söylenilmesinden çekiniyorsun?

Boşver, gitsin söylesin. Babası da sana ne lan, sana mı kaldı diyip yol versin elemana. Herkese aynısını yapmış kimse ses etmediği için yaptığını haklı görüyor bu şahıs.

Utanacak bir şey değil hocam. Bir kere söyledik şuan olmaz şeklinde değişik bir tepki ile karşılaştık 1 2 aya yakın konuşamadık o yüzden hocam.

@yone1108 kız arkadaşınız babasına sapığın teki kızlarla biz parktayken taciz etti desin babasıda eşek sudan gelinceye kadar dövsün

Hem siz, hem ilişkiniz, hem de kız arkadaşınızın psikolojisi rahatlar

Bu olayı güzelce bir thread halinde Twitter'da yaz. Eğer telefonundaki deliller tespit edilirse adam işten atılır. Yanında kalmaması lazım.

Ne yapacağımı şaşırdım yarın gideceğim galerisini gösterirse bakacağım varsa sileceğim bilemiyorum kafam allak bullak oldu sabahın köründe gitmiştim aramaya.

Sonuna kadar katılıyorum. Sonuna kadar gidilmesini tavsiye ederim. Hatta yardımım dokunucaksa bende bir şeyler yapabilirim.

Çok teşekkür ederim <3 Yarın gittiğimde sizlere detaylardan bahsederim. İnşallah adamı kışkırtıp resim varsa resimleri kız arkadaşımın babasına attırmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…