Bir sapık ile başımız belada

Hocam korkma yok :) Kız arkadaşım gezmem normal değil mi? Söylediğini pek sanmıyorum annesinin biraz değişik birisi babası o yüzden söylememiş olabilirler.

Hocam adam bakıyormuş çift veya kız varsa oranın çalışanı gibi gidene kadar duruyormuş çok değişik tipler var.
İşte hocam anlatmak istediğim şey şu, madem babadan utanıyorsunuz. Utanacağınız şeyi neden yapıyorsunuz :) Utanacak bir şey değilse neden babaya söylenilmesinden çekiniyorsun?

Boşver, gitsin söylesin. Babası da sana ne lan, sana mı kaldı diyip yol versin elemana. Herkese aynısını yapmış kimse ses etmediği için yaptığını haklı görüyor bu şahıs.

İşte hocam anlatmak istediğim şey şu, madem babadan utanıyorsunuz. Utanacağınız şeyi neden yapıyorsunuz :) Utanacak bir şey değilse neden babaya söylenilmesinden çekiniyorsun?

Boşver, gitsin söylesin. Babası da sana ne lan, sana mı kaldı diyip yol versin elemana. Herkese aynısını yapmış kimse ses etmediği için yaptığını haklı görüyor bu şahıs.

Utanacak bir şey değil hocam. Bir kere söyledik şuan olmaz şeklinde değişik bir tepki ile karşılaştık 1 2 aya yakın konuşamadık o yüzden hocam.

Bu olayı güzelce bir thread halinde Twitter'da yaz. Eğer telefonundaki deliller tespit edilirse adam işten atılır. Yanında kalmaması lazım.

Ne yapacağımı şaşırdım yarın gideceğim galerisini gösterirse bakacağım varsa sileceğim bilemiyorum kafam allak bullak oldu sabahın köründe gitmiştim aramaya.

Sonuna kadar katılıyorum. Sonuna kadar gidilmesini tavsiye ederim. Hatta yardımım dokunucaksa bende bir şeyler yapabilirim.

Çok teşekkür ederim <3 Yarın gittiğimde sizlere detaylardan bahsederim. İnşallah adamı kışkırtıp resim varsa resimleri kız arkadaşımın babasına attırmam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı