Bir sapık ile başımız belada

@yone1108 Hiç gerek yok. Büyükşehir Belediyelerin ek hizmet binası olur. Orada da sorumlu koordinatör olur. Onla konuşun.

Hocam eğer fotoğrafımızı çektiyse biraz sıkıntı adamı işinden ettim diye eğer fotoğraf çektiyse kız arkadaşımın babasına atabilir. Babasını da tanıyormuş zaten arkamızdan geçerken kız arkadaşımın babasının adını diyerek geçti.
Hocam saçmalamayın öyle iş mi olur parktaki çiftlere şantaj falan nerede yaşıyorsunuz.

Evet bende şaşırdım daha önceleri bir sürü olayı olmuş. Ben çalışanı sandığımdan bir şey demiyordum. Sabah gittim tekrar adamı bulmak için yoktu bende görevliye gittim şaşırdım.
Prim verme, ondan korkan onun gibi olsun.

Korkmuyorum hocam. Sıkıntı şu ben bu adamı sıkıştırırsam resim varsa elinde onu kız arkadaşımın babasına gönderir. Resim yoksa bile babasını tanıdığı için diyebilir. Ben babasına bir şey gitmeden halletmek istiyorum.

Evet bende şaşırdım daha önceleri bir sürü olayı olmuş. Ben çalışanı sandığımdan bir şey demiyordum. Sabah gittim tekrar adamı bulmak için yoktu bende görevliye gittim şaşırdım.

Hocam bunları alıp işkence yapmak lazım sakın peşini bırakmayın. Hatta yakınsak bende yardım edebilirim. Okurken çok sinirlendim hocam.

Döverken arada telefonuda kır ne de olsa dayak atıyon nereden bilecen kimin neyin telefonu 😉

@yone1108 madem dayak yemiş, polisle başı belaya girmiş akıllanmamış sizi tacize devam ederse bir postada sen döv.
:D
koordinatör ve arkadaşları da artık yapacak bir şey bulamıyorsa akla başka çare gelmiyor.

@yone1108 madem dayak yemiş, polisle başı belaya girmiş akıllanmamış sizi tacize devam ederse bir postada sen döv
:D
koordinatör ve arkadaşları da artık yapacak bir şey bulamıyorsa akla başka çare gelmiyor.

Yarın gideceğim bakalım ne olacak :D
Hocam bunları alıp işkence yapmak lazım sakın peşini bırakmayın. Hatta yakınsak bende yardım edebilirim. Okurken çok sinirlendim hocam.

Hocam şok oldum ben adamlar öyle dediğinde. Kız arkadaşım korkuyor bir yandan o beni geriyor bir yandan resim çekme olasılığı sabahtan beri kafayı yemek üzereyim.

Korkmuyorum hocam. Sıkıntı şu ben bu adamı sıkıştırırsam resim varsa elinde onu kız arkadaşımın babasına gönderir. Resim yoksa bile babasını tanıdığı için diyebilir. Ben babasına bir şey gitmeden halletmek istiyorum.
Korkuyorsan adamın kızıyla niye geziyorsun? Göndersin, annesi de biliyorsa babaya zaten söylemiştir bir şey olmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı