Bir sapık ile başımız belada

Bence hiç bulaşma başın belaya girer, ya sen onu öldürürsün ya o seni.

Hocam resimlerin olma ihtimali %30 falan şimdi gitmesem resimler kalacak adamda.
Bence hiç bulaşma başın belaya girer, ya sen onu öldürürsün ya o seni. Git polise şikayet et diyecem olay anında haber vermeniz gerekiyordu.

Polise gidersek kızın ailesine gidebilir konu. Babası öğrenmeden halletmem lazım.

Ben baba olsam, samimi olduğum biri bile olsa biri gelip senin kızı parkta şununla gördüm haberin olsun falan dese, önce kızımımı izliyon sen deyip bir temiz adamı ters düz ederdim, ondan sonra ne yapılacaksa yapardım. Ama her insan bir değil.

Ben baba olsam, samimi olduğum biri bile olsa biri gelip senin kızı parkta şununla gördüm haberin olsun falan dese, önce kızımımı izliyon sen deyip bir temiz adamı ters düz ederdim, ondan sonra ne yapılacaksa yapardım. Ama her insan bir değil.

Keşke herkes senin gibi düşünce hocam. İzleyen adama bir şey yapacağını sanmıyorum. Olan bize olur.
@yone1108 Olay anında bir şey yapmadıysan, sen suçlu olursun. Empati yap ya adam fotoğrafı çekmediyse şahsen birisi bana öyle bir iftira atsa insanların içinde ağzını burnunu kırarım sende hiçbir şey yapamazsın polise de gidemezsin. Fotoğrafları çektiği bile kesin değil.

Evet hocam haklısınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı