yone1108
Decapat
- Makaleler
- 1
Benzer bir olayı Ankara'da yaşadım. Siz nerede yaşadınız?
Kahramanmaraş.
Benzer bir olayı Ankara'da yaşadım. Siz nerede yaşadınız?
Kızın babasının ilişkinizi bilmesinden niye korkuyorsun ki? Diyeceğim ki kızın babasına söyle madem arkadaşı, bir güzel dövsün sen de döv, çünkü bunların anladığı dil bu.
Polis numarası, her insanın ihtiyaç duyabileceği bir numaradır. Kişiler polislere ulaşmak için telefonlarından 155 hatlı numarayı araması yeterli olacaktır.
Kaynak: Polis Numarası Kaçtır? 155 Polis İmdat Numarası Değişti Mi?.
Polis zaten ilgilenmiş demişsiniz, bir daha ilgilensin?Konuyu ve yorumları lütfen dikkatli okur musunuz?
Polis zaten ilgilenmiş demişsiniz, bir daha ilgilensin?
Polisler benzin yakacak da vergilerin boşa gidecek diye mi korkuyorsun?
Kalkıp dövecek misin adamı? Sapık vs. diyorsun adama, 2 gün sonra tenhada bıçaklarsa seni ne olacak? İnsanları takip ettiğini söylüyorsun.
Niye gitsin ki? Sadece sizin değil, etraftaki diğer çiftleri de rahatsız ettiğini söyleyin.Hocam polise gidersek kız arkadaşımın babasına gidebilir olay, o yüzden anlatabildim umarım.
Niye gitsin ki? Sadece sizin değil, etraftaki diğer çiftleri de rahatsız ettiğini söyleyin.
Kız arkadaşınızın ismini vermek zorunda değilsiniz ki.
Polis de daha önce bu kişiyle uğraşmış diyorsunuz, yalan söyleyeceğinizi düşünecek değiller ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.