@ERENSATAR1907 2 gün sonra tekrar gizlice takip edip tenhada bıçağı takarsa ne yapacaksın?
@ERENSATAR1907 2 gün sonra tekrar gizlice takip edip tenhada bıçağı takarsa ne yapacaksın?
Bu tarz bir insanın yapmayacağı şeyler değil. Kafayı yemiş belli.Öyle bir şey yapamaz daha doğrusu... Yemez.![]()
Kıza söyle babasına gitsin bizim köylü biri var, sapık, beni taciz ederken bir erkek yardıma koştu diye. Arada hem sen gözüne girersin hem de adamı ekarte edersiniz.Daha yeni geldim adamın yanından. Derdin ne geçen öyle yaptın dedim, herkesin annesi bacısı var kardeş olur mu öyle şey dedi. Bende oralara girme ne haltlar yediğini falan öğrendim araştırdım ben seni dedim. Kardeş olur mu öyle şey falan dedi. Kızın babasının ismini söyleyerek geçtin dedim, o benim arkadaşımın kızı diyerek kızın adını söyledi. Bende arkadaşının kızı olması veya benim orda oturmam seni ilgilendirmiyor dedim. "Tabi kardeşim dedi ben kızın babasıyla konuşayım birde bu durumu bakalım o ne diyecek" şeklinde söylemde bulundu korktuğum şey başıma geldi. Bende söyle o kıza zarar gelirse seni daha beter ederim dedim. İtti tehdit mi ediyorsun dedi bende adamı ittim tehdit ediyorum şeklinde arkadaşları aramıza girdiler. Ben babasıyla da konuşayım kızın bu durumu dedi bende çektim geldim böyle dediğinde napacağım ben kafayı yiyecem.
Hocam olaylar o kadar karışık ki elim ayağıma dolaştı. Sağlıklı düşünemiyorum artık.Kıza söyle babasına gitsin bizim köylü biri var, sapık, beni taciz ederken bir erkek yardıma koştu diye. Arada hem sen gözüne girersin hem de adamı ekarte edersiniz.
Toplanın 50-100 kişi gerisi size kalmış. Korkutun bence.Hocam olaylar o kadar karışık ki elim ayağıma dolaştı. Sağlıklı düşünemiyorum artık.
1- Babasından gizli görüşüyorduk. Evden çıkarken erkekle buluşmaya mı gidiyordun diye kızı daha kötü yapacak.
2- Okulundan alabilir kızı.
Beni taciz ediyordu erkek de yardımıma koştu derse bile oralarda ne işin vardı diye ayrı fırça yiyecek. Bu dediğiniz olmayacak gibi keşke daha sağlıklı hareketler etseydik.
Toplanın 50-100 kişi gerisi size kalmış. Korkutun bence.
Hocam kıza zarar verdin mi? Veya kötü davrandın mı? Yapmadığına eminim. Bence git babasının karşına sen anlat. Başkasından duyacağına senden duysun. Belki güven kazanırsın.Hocam 3 tane bile arkadaşım yok1 - 2 tane arkadaşım var. Benle beraber en fazla 3 kişi oluruz. Aileme akrabalarıma yansıtmak istemiyorum olay daha fazla büyür.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.