Bir sapık ile başımız belada

Hocam 3 tane bile arkadaşım yok :( 1 - 2 tane arkadaşım var. Benle beraber en fazla 3 kişi oluruz. Aileme akrabalarıma yansıtmak istemiyorum olay daha fazla büyür.
Arkadaşların diğer arkadaşlarını, onlar da öbür arkadaşlarını çağırsa belki bir grup oluşabilir. Hukuk sistemimize kalsa kırmızı halıda karşılar bu p...'i

Hocam kıza zarar verdin mi? Veya kötü davrandın mı? Yapmadığına eminim. Bence git babasının karşına sen anlat. Başkasından duyacağına senden duysun. Belki güven kazanırsın.

Yok hocam yapmadım yapamam da. Yemek söyledik yemek yiyorduk, marketten atıştırmalık alıyor onları yiyorduk sohbet ederek. 1 hafta bekleyeceğim gidip konuşacağım o zaman başka çarem kalmadı.
Arkadaşların diğer arkadaşlarını, onlar da öbür arkadaşlarını çağırsa belki bir grup oluşabilir. Hukuk sistemimize kalsa kırmızı halıda karşılar bu p...'i

Sıkıntı şu ki adamı kışkırtırsam direk kızın babasına ötebilir.

Yok hocam yapmadım yapamam da. Yemek söyledik yemek yiyorduk, marketten atıştırmalık alıyor onları yiyorduk sohbet ederek. 1 hafta bekleyeceğim gidip konuşacağım o zaman başka çarem kalmadı.

Sıkıntı şu ki adamı kışkırtırsam direk kızın babasına ötebilir.
Hocam gidin söyleyin bence de kızın babasına, polise gitmemek çok çok çok saçma ve yanlış bir hareket. Polis ilgilensin, bireysel çözülemez bu olay. İnsanların ne yapacağı belli olmuyor, şiddet o yüzden kötü bir seçim.

Hocam gidin söyleyin bence de kızın babasına, polise gitmemek çok çok çok saçma ve yanlış bir hareket. Polis ilgilensin, bireysel çözülemez bu olay. İnsanların ne yapacağı belli olmuyor, şiddet o yüzden kötü bir seçim.

Polise gitsem napacaklar ki adamın daha önce de olayları olmuş götürmüşler adamı sonuç bu.

Adam ben öyle diyince babasına derim dedi sizce beni korkutmak için falan demiş olabilir mi? Bizi göreli 4 gün oldu hala demedi kız arkadaşımın babası ile sapık aynı köylü tanıyor yani. Deme ihtimali kaç acaba

Son düzenleme:
Hocam adam sapık zaten başkalarının fotoğrafını çekerken ya da izlerken onu videoya alın. Eğer sizi, kızın babasına şikayet ederse ne b*k olduğunu gösterin.

Düzeltme;
Gerekirse şantaja şantaj ile karşılık verin eline bir koz almanız lazım. Adam çok alçak, yüzsüz biri çok geçmeden size o kozu verecektir.

Bence kızın babasının bu durumu bilmesi gerekiyor. Senin bu tutumunu araştırmanı adamın iş yerine gittiğini konuşmaya çalıştığını bilirse adamında sana olan güveni artacaktır sana bakışı değişecektir. Şikayet konusuna gelecek olursak öncelikle çalıştığı yerdekilerden yazılı bi dilekçe toplayın sonra belediyeye şikayet edin belediyeden geri dönüş alamazsanız bu adamın böyle hareketler sergilediğini bilen diliyle söyleyen herkesten imzalı belge toplayıp cimere iletin direk bence

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı