Bir senede üniversite kazanılır mı?

Dostum asıl siz kendi kafanızda o kadar kuruyor o kadar büyütüyorsunuz ki 2 dk da çözülecek soruda eliniz ayağınız dolanıyor. Ösym sınavı ortalama 70 Iq'ya sahip olan insanlara göre hazırlıyor. Geçmiş sınavları çözersen ne kadar yüzeysel bilgilerle sorduklarını anlarsın. Yayınevleri ile anlaşmış hocalar sınavın zor olduğuna sizi inandırıp tonlarca kitap aldırtıyor farkında değilsiniz. Eğitim tamamen ticarete dönmüş.

Adı sanı bilinmeyen bir üniversiteyi "üniversite" olarak sayıyorsan neden olmasın. 1 yıl kalbur üstü bir üniversiteyi kazanmak için yeterli bir zaman.
Sırf üniversite kazanayım diye okumak istemiyorum zaten. İleride meslek edinmek işsiz kalmamak için...

Sana kötü bir şey demek istemiyorum ama insanlar 7 soru YKS kimya için 4 sene çalışıyor, sen 4 saat çalışmayla halledersin diyorsun. Bilmediğin şeyler hakkında konuşup insanların kafasını karıştırma bence.

Ya öff öyle yapan salaktır abi kimse kusura bakmasın yoldan adam çevir 4 saate 6 soru çözdürmezsem şerefsizim boş yapmayın

Ya öff öyle yapan salaktır abi kimse kusura bakmasın yoldan adam çevir 4 saate 6 soru çözdürmezsem şerefsizim boş yapmayın
Tüh, binlerce kişi salak olduk iyi mi. Herhalde en iyi üniversiteler bu salakları bilerek seçip alıyorlar, seni dinleseymişiz.

Bu yorumların yapan birinin YKS hakkında en ufak fikri yoktur, uğraşmamıştır. Hakim olmadığınız konularda yorum yaparak insanları yanıltmayın, bildiğinizi sanıp bu kadar emin konuşarak komik duruma düşünüyorsunuz.

Kardeş şaka mısınız tyt kimya için 4 yıl çalışmak nedir abi gerçekten tyt kimya için 4 yıl çalışan varsa salaktır bunun aksi yok
Bir sen zekisin zaten. Bence TYT Kimya kolay ama mol bilmeyen adama 4 saatte bir şey öğretemezsin.
Dostum 12. sınıfa geçmiş biri adına konuşuyorum ?

Üniversite sınavında temel çok gerekli. Hevesinizi kırmak istemem ama sadece 12. sınıfta çalışıp iyi bir üniversite kazanmanız biraz güç. Yine de çalışın derim ben. Umarım başarılı olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…