Bir şeyi yapmak yerine üşeniyorum

Daha fazla  
Şu aralar her şeye üşeniyorum.
Müzik yapmam lazım, üşeniyorum.
Oyunum için listelediğim şeyler var onları yapmam lazım, üşeniyorum.
Bazen yazılım yaparken üşenmiyorum, onda da "nasıl çözemem ben bunu" diye düşündüğümden uğraşıyorum.
Dikkat dağınıklığı da olabilir bende diye düşünüyorum bazen.
Nasıl çözeceğim bunu?

Arkadaşlar özet geçecek birisi var mı?

Şu aralar her şeye üşeniyorum.
Müzik yapmam lazım, üşeniyorum.
Oyunum için listelediğim şeyler var onları yapmam lazım, üşeniyorum.
Bazen yazılım yaparken üşenmiyorum, onda da "nasıl çözemem ben bunu" diye düşündüğümden uğraşıyorum.
Dikkat dağınıklığı da olabilir bende diye düşünüyorum bazen.
Nasıl çözeceğim bunu?

Kısa dönemli olursa muhtemelen normal veya geçici bir durum olarak görülebilir. Ama bu durum uzarsa işte o zaman sıkıntı büyük.

Artık yediklerimizden mi, içtiğimiz sudan mı, hareketsizlikten mi, uyku dengesizliğinden mi, ülkedeki sıkıntılardan mı, psikolojiden mi? bir şeyler bizi bu noktaya sürüklüyor ama neden olduğunu bilmemiz zor. Belki de hepsinin az veya çok etkisi oluyor.

Böyle durumlarda mümkünse ara verebiliyorsak bulunduğumuz ortamın dışına çıkıp bir süre sonra tekrar geri gelmek belki biraz olsun faydalı olabilir.

Son düzenleme:
Konu aynı anda açılanlara göre daha fazla hit almış demek ki ortak bir sorun.
Ben de üşeniyorum ama üşendikten sonra da gözümün öne hedeflerim geliyor, şimdi de ders çalışmaya üşendiğimden dolayı biraz sörf yapma düşüncesine ara verip ders çalışmaya gideceğim.

Bende de üşengeçlik + dikkat dağınıklığı var Concerta kullanıyorum yine de çok bir faydası olmuyor ama kendini yapacağın işe veya derse gerçekten verebilirsen ilaç acayip yardımcı oluyor 8 saat aralıksız ve verimli ders çalıştığımı hatırlayabiliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı