Denemenizi öneririm. Çoğu zaman Windows ile arasında bir performans farkı olmuyor.
Denemenizi öneririm. Çoğu zaman Windows ile arasında bir performans farkı olmuyor.
Aslında böyle olacağını tahmin ediyordum sadece emin olmak için burda sordum.Şu an bilgisayarda hiçbir işletim sistemi olmadığını varsayarak anlatıyorum;
Öncelikle Windows kurmanız gerekiyor. Windows'u normal bir şekilde kurun. Ardından herhangi bir Linux dağıtımını kurmaya geçin. İlk defa Linux kullanacaksanız Linux Mint önerebilirim. Mint'in ISO'sunu sitesinden indirip Rufus ile USB'ye yazdırın. Mint'in kurulum ekranı çok basit, kurulum esnasında size "Windows'un yanına kur" şeklinde bir seçenek çıkacak, o seçeneği seçip diski ikiye bölebilir ve sorunsuzca kurabilirsiniz. Bu dediklerimi sağlıklı bir şekilde yaparsanız başka bir işleme gerek kalmadan iki işletim sistemini de bilgisayarınıza kurmuş olursunuz.
Bildiğim kadarıyla Vista 64 bitler için uefi yüklenebiliyor 32 bitler için yüklenemiyor.Kardeşim o 64 Bit desteği anlamına geliyor UEFI desteği için anakartın destekliyor mu onu öğrenmen gerek. Vistayı UEFI kurabiliyorumda sesli güldüm.
İşletim sistemi olarak Windows 8 altı UEFI desteği resmi olarak yok.Bildiğim kadarıyla Vista 64 bitler için uefi yüklenebiliyor 32 bitler için yüklenemiyor.
...İşletim sistemi olarak Windows 8 altı UEFI desteği resmi olarak yok.
Nani the... Emin misiniz UEFI olduğuna o Windows 7'nin? BIOS modunda kurulu olmasın sakın......
E iyi de ben uefi win7 yükledim
Sevip sevilmemesi ile alakası yok. Çok eski.Neden Vista'yı kimse sevmiyor ben XP, Vista, 7, 8, 10 kullandım. Benim en sevdiğim 2. işletim sistemi Vista (1. Xp) ve Vista'dan gayet memnunum
Windows 7'nin var. Teknik olarak UEFI ama o kadar da sağlam değil.İşletim sistemi olarak Windows 8 altı UEFI desteği resmi olarak yok.
UEFİ sıkıntı. Fast boot secure boot kapatin ltf....
E iyi de ben uefi win7 yükledim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.