Yani win8 ve win10 uefi ile çok daha uyumlu biliyorum ama 7 ve Vista da uefi olarak yüklenebiliyorİşletim sistemi olarak Windows 8 altı UEFI desteği resmi olarak yok.
Hocam Windows 7 olsa tamam anlarım da Vista UEFI destekliyor ise kendimi asacağım. Okuduğum her yerde Vista UEFI desteklemiyor yazıyor.Yani win8 ve win10 uefi ile çok daha uyumlu biliyorum ama 7 ve Vista da uefi olarak yüklenebiliyor
Eğer ki uefi destekliyorsa 8.1 altını kurmayın.Yani win8 ve win10 uefi ile çok daha uyumlu biliyorum ama 7 ve Vista da uefi olarak yüklenebiliyor
Hiç denemedim ama bence destekliyordur. O da NT6 sonuçta. NT5 yani XP'den öncesi apayrıydı ama Vista'dan sonrası hep birbirine benziyor. Şaşırmam destekliyorsa.Hocam Windows 7 olsa tamam anlarım da Vista UEFI destekliyor ise kendimi asacağım. Okuduğum her yerde Vista UEFI desteklemiyor yazıyor.
Nasıl, ben kurdum flaşa Rufus'tan uefi vistaHocam Windows 7 olsa tamam anlarım da Vista UEFI destekliyor ise kendimi asacağım. Okuduğum her yerde Vista UEFI desteklemiyor yazıyor.
Vista GPT desteklemiyor bir kere. Kendi başına UEFI kurmak imkansız zaten.Hiç denemedim ama bence destekliyordur. O da NT6 sonuçta. NT5 yani XP'den öncesi apayrıydı ama Vista'dan sonrası hep birbirine benziyor. Şaşırmam destekliyorsa.
Vista GPT desteklemiyor bir kere. Kendi başına UEFI kurmak imkansız zaten.
Büyük ihtimal sisteminizde CSM aktif durumda. CSM, UEFI destekleyen bilgisayarlarda UEFI olmayan sistemleri kurmaya yarıyor. Yani Windows XP bile kurup çalıştırabilirsiniz (Disk türü uyuyor ise, yeni sistemlerde uymuyor).Nasıl, ben kurdum flaşa Rufus'tan uefi vista
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.