"Bir sorun oluştuğundan PIN'iniz kullanılamıyor" hatası

Merhabalar, aynı problemle karşılaştım. Shift+restart denedim yine şifre sordu. Şifremi doğru girmeme rağmen şifre yanlış dedi. En son format atacakken ISO nun içinde cihazınızı onarın kısmını gördüm. Oradan deneyebilirsiniz.

Merhaba bayağı uzun zaman olmuş siz bu yazıyı yazalı ancak bugün karşılaştığım sorunu çözdü. Teşekkür ederim.

Hocam bir tek senin yöntem tuttu bende format atmadan hallettim eline emeğine sağlık kaybolan verim de yok

Cmd ekranı gelmiyor e postam ve şifre ekranı geliyor şifremi giriyorum fakat yanlış diyor kaç kere şifremi değiştirip denedim fayda etmedi şifre yanlış diyor gelişmek seçeneklerde neye tıklasam e posta şifre ekranına atıyor orda da şifre yanlış uyarısı veriyor lütfen yardımcı olun sıfırlamadan kurtulayım

Merhaba efendim bu sorunla bende karşılaştım nasıl karşılaştığımı size detaylı olarak anlatayım daha iyi çözümler bulabilirsiniz şimdi Valorant'ta FPS arrtırma yaparken MSConfig yerinden hizmetlerin hepsini devre dışı bıraktım muhtemelen oradaki kicrosoft hizmetlerini de kapattığımdan oldu.

dostum merhaba.
merhaba şöyle bir ekran geliyor karşıma. yardımcı olabilir misiniz

Dosya Ekleri

• image.jpg
    100,6 KB · Görüntüleme: 40
Bu tarz sorunlarda bazen en sağlıklısı format atmak bence düzeltiyim derken daha da bozabiliyorsunuz.

Bilgileri alıp format attım. Çok uğraştırıcıydı uğraştım bayağı ama ncg dosyasını bir türlü yükleyemedim geri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…