Çözüldü "Bir sorun oluştuğundan pın'iniz kullanılamıyor" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Açılışta böyle bir sorunla karşılaştım, neyin sebep olduğunu tahmin edebiliyorum, gereksiz hizmetleri kapatmak için bir .bat dosyası indirdim çalıştırmamla birlikte bu sorunla karşılaştım, herhalde hizmetlerden yanlış bir şeyi kapattı, ikinci bir oturumdan bilgisayara erişebiliyorum hangi hizmetin kapandığını bilmiyorum.

Açmam gereken hizmeti ikinci bir oturumdan açsam sorun çözülür herhalde diye düşünüyorum, eğer belirli bir hizmeti açınca sorun çözülürse yardımlarınızı bekliyorum.

Format atma gibi bir durumum yok maalesef, format atmadan çözmem gerekli sorunu, ayrıca sistem geri yüklemesi yapamıyorum, kayıtlı bir yedek bulunmamakta.

IMG-20210214-WA0038.jpeg

Pin'imi ayarlaya tıklağımda bir şey olmuyor, aynı ekram tekrar geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dur dur bu benim de başıma geldi hangi hizmet olduğunu söyleyeyim 1 dakika.

Hah buldum. CNG Anahtar Yalıtımı olması lazım. Bu hizmeti açarsan çözülecektir diye düşünüyorum.

Ben manuel olarak gereksiz hizmetleri kapatırken bunu da kapatmıştım. Sonucunda aynı sendeki sorun oldu. Ama Microsoft hesabımı bağladığım için online olarak oturum açabiliyordum. Sonra tek tek deneyerek hangi hizmet olduğuna baktım. En son bu hizmeti açınca düzelmişti.

Screenshot_20210214-051026_WhatsApp.jpg
Windows + r ye bas MSConfig yaz, hizmetlere gel hepsini aç.
Tüm hizmetleri devreye sokup deneyin.
BAT dosyaları kötü amaçlı kod içerebilirler ve tehlikelidirler.
Bilinmeyen bu tür dosyalar kullanılmamalıdır.

Bu seçenek işe yaramazsa başka bir seçenek daha var bir deneyin yazarsınız.
Şu an deniyorum, işe yarar umarım.
@423371 Msconfig üzerindeki bütün herşey açık durumda, hizmetler kısmında, ayrıca görev yöneticisi üzerinde bulunan hizmetler kısmında ne var ne yok açacağım, bunlar işe yaramazsa ne yapmam gerekli @zeki1981 ?
@zeki1981 malesef değişen birşey olmadı, ne yapmam gerekli?

@zeki1981 maalesef değişen bir şey olmadı, ne yapmam gerekli?

Hb Boot CD pe ile sistemi açıp şifresini değiştirmeyi deneyin kullanıcının.
Bu da işe yaramazsa yeni bir admin kullanıcı açıp kullanıcı dosyalarınızın tamamını o kullanıcı altına taşıyarak bu kullanıcıyı kullanabilirsiniz.

Hb Boot CD pe ile sistemi açıp şifresini değiştirmeyi deneyin kullanıcının.
Bu da işe yaramazsa yeni bir admin kullanıcı açıp kullanıcı dosyalarınızın tamamını o kullanıcı altına taşıyarak bu kullanıcıyı kullanabilirsiniz.
Anladım, peki bu bahsetmiş olduğunuz program hakkımda kısa bir bilgi verebilirmisiniz, çalışma mantığı nasıl, ilk kez sizden duydum bu programı.

Anladım, peki bu bahsetmiş olduğunuz program hakkımda kısa bir bilgi verebilir misiniz, çalışma mantığı nasıl, ilk kez sizden duydum bu programı.

USB'den çalışan içinde açılmayan sistemlere gerekli birçok yazılım olan bir işletim sistemi diyebiliriz.

Yarın sabah deneyeceğim, olmazsa önemli olan bilgilerin bir kısmını kurtarıp format atmayı denerim, yardımınız için teşekkür ederim.

Buradaki meslektaşım tamda bahsettiğim şeyin videosunu çekmiş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı