Steam Bir Steam hesabına birden fazla Ubisoft hesabı bağlanır mı mi?

2 oyun için 2 farklı Ubisoft bağladım ben. Hayır derken, neye göre hayır? The Division 1 oyunu için 2. hesabımı, The Division 2 oyununu ise 1. ana hesabımla oynuyorum. Aynı Steam hesabıyla.

2 oyun için 2 farklı Ubisoft bağladım ben. Hayır derken, neye göre hayır? The Division 1 oyunu için 2. hesabımı, The Division 2 oyununu ise 1. ana hesabımla oynuyorum. Aynı Steam hesabıyla.
Ubisoft oyunları için Connect başlatıcısı gerekiyor. Steam üzerinden satın aldığınız oyunu Ubisoft Connect kütüphanenize ekliyorsunuz. Farklı oyunları farklı Ubisoft hesaplarına ekleyebilirsiniz ama aynı oyunu farklı hesaplar üzerinden oynayamazsınız. Bu yüzden hayır.

Ubisoft oyunları için connect başlatıcısı gerekiyor. Steam üzerinden satın aldığınız oyunu Ubisoft Connect kütüphanenize ekliyorsunuz. Farklı oyunları farklı Ubisoft hesaplarına ekleyebilirsiniz ama aynı oyunu farklı hesaplar üzerinden oynayamazsınız. Bu yüzden hayır.

Orası öyle zaten. Aynı oyunu tek hesap üzerine tanımlıyor çünkü. Söylemek istediğim aslında konu sahibinin tam olarak ne istediğini bilmeden hayır diyerek geçiştirmek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı