Server için kopyalama yapmak haram mı?

SraggzL

Hectopat
Arkadaşlar merhaba ben server kurdum ve serverde oynayacak kişiler için bir map lazımdı ve paylaşılan mapı yükledim. Sonra içim sıkıldı yaptığım emek hırsızlığıdır belki diye gittim kendim bir Build yaptım. Ondan sonra bazı o hazır aldığım mapten kendi yaptığım mapa bloklar koydum yani insanlar kasılacak gelişecek ve vs atacaklar yani taş falan koydum bu yani bildiğniz CTRL C CTRL v yaptım sadece blokları koydum yani özendim. Bu emek hırsızlığına girer mi? Yine içim sıkıldı Allah'a hesap vermeyelim bunun yüzünden dürüstçe cevap verirseniz sevinirim.

Arkadaşlar merhaba ben server kurdum ve serverde oynayacak kişiler için bir map lazımdı ve paylaşılan mapı yükledim. Sonra içim sıkıldı yaptığım emek hırsızlığıdır belki diye gittim kendim bir Build yaptım. Ondan sonra bazı o hazır aldığım mapten kendi yaptığım mapa bloklar koydum yani insanlar kasılacak gelişecek ve vs atacaklar yani taş falan koydum bu yani bildiğniz CTRL C CTRL v yaptım sadece blokları koydum yani özendim. Bu emek hırsızlığına girer mi? Yine içim sıkıldı Allah'a hesap vermeyelim bunun yüzünden dürüstçe cevap verirseniz sevinirim.

Özenmek hırsızlık değildir hocam. Hırsızlık olmaz.

Bir şey olmaz dostum su koy bir şeyin içine dışardaki kediye ver ve içsin. Böylece sevapa girersin ve yaptığın kötülük gider +1 sevap.

Güzel düşünce :d fikrin için teşekkürler.

Teşekkürler içimi rahat ettirdiniz.

Adam halka açık paylaşmış. Paylaştığına göre kopyala+yapıştır izin vermiş demektir. Merak etme haram değildir 😂

Teşekkürler 😂

Özenmek hırsızlık değildir hocam. Hırsızlık olmaz.

Teşekkürler dostum.

Bence bunu Nihat hatipoğlu'na sormak lazım.

Haklısın xd.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı