Bir tanrının var olduğuna inanıyor musunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle bu yorumuna bayağı bir güldüğümü belirtmek isterim. Müslüman'ların amacı ölmek değil, cennete girebilmektir öncelik olarak. Eğer sırf ölürüm diyerek askere gidersen, zaten cennete giremezsin. Cennete girebilmek için sevaplarının fazla olması gerekiyor maalesef. Katı düşünce kalıpları, sizi ancak gerçeği görmekten alıkoyar. İnsanların fikirlerine saygılı olmanızı öneririm. Fikrinize saygı duyuyorum.
Ilk olarak guldurebilmek, hele su zorlu zamanlarda, ne guzel bir sey diyorum. Ikinci olarak da "kati dusunce kaliplari" olan kisi ben degilim sizsiniz. Bu cumleyi baya komik ve ironik buldum ben de. Kendi gibi dusunmeyen herkesi asagi ve ahlaksiz goren kisi ben degilim cunku. Size de direkt saldirmis gibi oldum aslinda buradaki diger sabit fikirli arkadaslara soyluyorum bunu, ustunuze alinmayin.
 
Ilk olarak guldurebilmek, hele su zorlu zamanlarda, ne guzel bir şey diyorum. Ikinci olarak da "kati dusunce kaliplari" olan kisi ben degilim sizsiniz. Bu cumleyi bayağı komik ve ironik buldum ben de. Kendi gibi dusunmeyen herkesi asagi ve ahlaksiz goren kisi ben degilim cunku. Size de direkt saldirmis gibi oldum aslinda buradaki diger sabit fikirli arkadaslara soyluyorum bunu, ustunuze alinmayin.

Fikrinize saygı duyduğumu belirtmiştim. Yine belirtiyorum :D
 
"Ben insanoğluyum. Ve ben sizi yarattım çünkü, korktuğum ve yalnız olduğum zamanlar vardı. Yas tuttuğum, şaşkınlık ve hayretler içinde kaldığım, ancak umutsuzca aradaığım cevaplara sahip olmadığım zamanlar vardı. Ama hepsinden önemlisi, diğer insanları kontrol etmek istediğim zamanlar vardı. İşte bu tüm şeyler için tanrıların yaratılması en işe yarar çözümdü. Nice zamandır işe yaradığınız için katlanıldınız. Ama insanoğlu büyüyor. Çocuksu şeyleri artık bir kenara atmanın vakti geldi."
 
@353535
Bu düzenin kendi kendine oluşamayacağını düşündüğüm için bir tanrının var olduğunu düşünüyorum.

Düzen yok ne düzeni? Kütleçekim kanununu ve evrendeki kaosu düzen olarak mı görüyorsunuz? Biz olduğumuz için dünya burada değil, dünya olduğu için biz buradayız ve biz olmasakta her şey işlemeye devam edecek.
 
Düzen yok ne düzeni? Kütleçekim kanununu ve evrendeki kaosu düzen olarak mı görüyorsunuz? Biz olduğumuz için dünya burada değil, dünya olduğu için biz buradayız ve biz olmasakta her şey işlemeye devam edecek.
Evet kaos kesinlikle insanlar yüzünden çıkmadı.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı