Bir Taraf Sabit Kişi Olmak Üzere Birebir Chat Sistemi

gvgod

Megapat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Merhaba arkadaşlar, başlıkta çok karışık çıktığının farkındayım; özür diliyorum bunun için. Konuya gelirsek yapmak istediğim şey bir taraf belli olmak üzere yani bir kişi sürekli sabit olacak şekilde birebir bir chat sistemi. Örneğin karşıda her zaman aynı kişi olacak lakin o kişiyle sohbet etmek isteyen kişi anonim olarak istediği kullanıcı adı ile o kişiyle sohbet edebilecek ve bu başkası tarafından okunamayacak. Nasıl yapacağım konusunda bir fikrim yok. Daha önceden yapılmışsa paylaşmanızı, yapılmadıysa da bana fikir vermenizi istiyorum. Teşekkürler.

Anonim mesaj bırakma sitesinin online halini mi istiyorsunuz?
Hangi dil, hangi framework kullanılacak?
Sadece 1 kullanıcı için mı yoksa çoklu anonimlik için mi tasarlanacak.
Fikir olarak güzel gözüktü :)

PHP ile yapılabilecekse ki yapabileceğim projelerde başarıyla kullanabileceğim dillerden birisi sayılır, elimden geldiği kadar PHP ile. Mesaj bırakma değil de online bir şekilde karşılıklı chat yapılabilecek. Anonim olan kişi sadece 1 kişi olacak. Sabit olan tarafın kim olduğu bilinecek.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı