Bir tutam eleştiri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üye mi bırakıyor? Konuyu kilitle ve ''emeğiniz için teşekkürler'' de geç Eleştiri konusu mu açıldı? Yönetime iletildi de, kilitle geç Yani böyle yapmamalısınız.
Kilitleyip veya kilitlemeyeceğimizi size soracak halimiz yok. Eleştiri konusu açıldığında bunu tüm moderasyon görüyor ve okuyor zaten. Herkesin bir eleştirisi varsa konu açıp dile getirebilir.

Eleştiriye karşı olsak konularınızı onaylamak yerine silerdik ve kimsenin ruhu bile duymazdı.

Moderatörlerde profilden uyar, uyar vb. şeyler yoktu.
Moderatörlerin yetkisi kısıtlanırsa konuları kim onaylayacak? Cidden büyük hata yaparsalar da moderatörlükten atılırlar zaten. 1 saatlik uyarı bir şey yapmaz.

Veda konularını açanlar genellikle yan hesapla geri döndüğü için istedikleri ilgiyi vermemekle iyi yapıyorlar bence. İsteyen zaten profilinden bıraktığını söyler.

Öneri konuları da asıl amacından çıkıp karmaşaya doğru gidiyor. Öneriyi uygulayacak kişi gerekirse zaten görüşleri alır veya uygulandığında geliştirme yapılması için konular açılabilir. Ayrıca her konu da kilitlenmiyor.

Moderatörlerin yaptığı yanlışları söyleyince raporlayın diyorlar.
Modlar da insan, evet ama bu kişiler bence iyi gözlem altında tutulmalı. Sonuçta bunlar normal üye gibi olmayacaklar, bunlar bir yetkili kişi. Son zamanlarda bir de çok yanlış konu başlıkları ve yazım hatalı konuların onaylandıklarını görüyorum.
Büyük ihtimal mesajım kaldırılacak.
Eleştiri yapınca susturulmaya çalışılacaksak, pek diyecek söz kalmıyor.
Cahil kelimesinin neresi uygunsuz?
Yerine göre hakaret sınıfına girebilecek türde. Sizin genelde siyaset konularından çıkmadığınızı ve ağır üslup kullandığınızı düşünüyorum. Zamanınızı daha verimli şeylere harcayın bence.
"En zor savaş cahilliğe karşı yapılan savaştır" sözüne atıfta bulunarak o cümleyi yazdım.
Biz bunu bilemeyiz, okuyan adamın da hemen aklına bu cümle geleceğini sanmıyorum. Direkt cahil kelimesini kullanmamanız en doğrusu. Forumun anahtar kelimesi bu zaten, nazik olun. Nazik olunca, bütün sorunlar çözülecek zaten.
Kilitleyip veya kilitlemeyeceğimizi size soracak halimiz yok.
Tartışmaya gitmediği sürece konu sahibinin konusunu öyle hemen kilitlemeniz doğru değil.

Çoğunda haklısınız gibi hocam. Yeni olsam da biliyorum bir şeyler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…