Ayrıcalık olunca para mı kazanıyor? Forumun gelismesinde, eski rehberlerde yapılan yanlışları düzeltmede, art arda yapılan raporlamalardan rahatsız mı oldun, senin ne alakan var? Yönetim uygun gordukce veriyordu, "bu kadar mesajla" bu zamana kadar Katkıda Bulunan olamamak da ayrıca ironik. Bu konu sana niye bu kadar battı çok merak ediyorum.Kendine ayrıcalık istiyor işte, bu kadar basit.
Ben sağlam binada otuyorum merak etmeyin.Sen altında kalmışsın yıkılan binanın enkazının, toplayacak halin yok. Arayalım da kurtarsınlar seni.
Ben kesinlikle ne rütbe arıyorum ne de başka bir şeyi. Konudaki bütün mesajlarımı okursan bunu anlarsın. Rütbe umrumda değil açıkçası, sanki rütbe için mi duruyoruz burada? 6 senelik üyeyim 5 sene KB tagım yoktu, şimdi de olmasa da olur açıkçası. Benim için değişen bir şey yok. Ben yine yazmaya devam edeceğim forumda Allah'tan bir mani keder olmazsa.Böyle olunca katkıda bulunan olmuş olunmuyor bu arada. Sadece belirteyim dedim. Ayrıca Akil hocam kesinlikle hakkı olanı arıyor ve haklı bir biçimde konuşuyor. Bilginize.
Anlamadığım bunları yapmak için ekstra bir ayrıcalığa gerek yok.Ayrıcalık olunca para mı kazanıyor? Forumun gelismesinde, eski rehberlerde yapılan yanlışları düzeltmede, art arda yapılan raporlamalardan rahatsız mı oldun, senin ne alakan var? Yönetim uygun gordukce veriyordu, "bu kadar mesajla" bu zamana kadar Katkıda Bulunan olamamak da ayrıca ironik. Bu konu sana niye bu kadar battı çok merak ediyorum.
Değişen bir şey yoksa bu kadar takılmaya gerek yok, çelişiyorsunuz.Ben kesinlikle ne rütbe arıyorum ne de başka bir şeyi. Konudaki bütün mesajlarımı okursan bunu anlarsın. Rütbe umrumda değil açıkçası, sanki rütbe için mi duruyoruz burada? 6 senelik üyeyim 5 sene KB tagım yoktu, şimdi de olmasa da olur açıkçası. Benim için değişen bir şey yok. Ben yine yazmaya devam edeceğim forumda Allah'tan bir mani keder olmazsa.
Ben kesinlikle ne rütbe arıyorum ne de başka bir şeyi. Konudaki bütün mesajlarımı okursan bunu anlarsın. Rütbe umurumda değil açıkçası, sanki rütbe için mi duruyoruz burada? 6 senelik üyeyim 5 sene KB tagım yoktu, şimdi de olmasa da olur açıkçası. Benim için değişen bir şey yok.
Konuyu @261538 hocam açmış, birtakım şeyleri ben de izah etmek istedim. Durumun yanlış anlaşılmasını istemem. Sadece bazı şeylerden rahatsızım, dile getiriyorum.
Değişen bir şey yoksa bu kadar takılmaya gerek yok, çelişiyorsunuz.
Gereksiz yere sataşan ve insanları asılsızca yetki, rütbe sevdalısıymış gibi yargılayan sensin. Ne bu derdin anlamıyorum. Birkaç aydır garip bir tavrın var. Ve neden bu çocukça hareketleri yaptığını bilmiyorum. Kimsenin mesajla, ya da rehberle yardımda bulunan insanları ayırdığı da yok. Yardım yardımdır, katkı katkıdır.
Gördüklerimi yazıyorum açıkçası herhangi bir çocuklu vb. bir durum.
Konuyu açan ve savunan üyelerin tavrı forumu birkaç bölümden ibaret görüp diğer bölümlere yazanları adam yerine koymaması.