Ben sırf güncelleyemediğim için açmadığım çok konu var, o düzenleyecek de ben düzenleyemez miyim?@Sylveon Açtığınız konu Dünya üzerindeki en manasız ve boş konu olabilir ona o kadar vakit harcamanız gerçekten inanılmaz. Buradaki insanlara gösterdiğiniz tavır da aşırı saçma, açtıkları yararlı konuları sürekli güncel tutabilmek için Katkıda Bulunan rütbesinin yetkilerinin yararlı olduğunu ve bunların kalkmasının yanlış olduğunu belirtiyorlar sadece. Derdiniz ne olabilir ki bununla alakalı gerçekten anlamak güç. Bence bu 13-15 yaşındaki ergen tavırlarını bırakıp forumda faydalı işler yapmaya devam edin. Sevgiler.
Konuyu hatırlıyorsunuz diye düşünüyorum günah keçisi olduk ortada.Sakin ol şampiyon, okuduğum yer kadarıyla ismin geçmemiş ve kimse seni günah keçisi yapmamış. Olmadık şekilde üstüne alınıp kalkanları kuşanma hemen.
İronidir belki, anlayana.Rütbeleri umursamadığını iddia eden birinin böyle bir mesaj yazmış olması ironik.
Eki Görüntüle 743623
Herkes etiketleri ve ayrıcalıkları sever. Böyle değilmiş gibi kasmaya gerek yok.
@Ali Pınar bu insanlar benim bilgi birikimi ve yardımcı olduğum kişileri boş sayıyor ben kimseye boş mesaj yazmıştır demem, diyemem.
Son düzenleyen: Moderatör: