Bir tutam sitem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Sylveon Açtığınız konu Dünya üzerindeki en manasız ve boş konu olabilir ona o kadar vakit harcamanız gerçekten inanılmaz. Buradaki insanlara gösterdiğiniz tavır da aşırı saçma, açtıkları yararlı konuları sürekli güncel tutabilmek için Katkıda Bulunan rütbesinin yetkilerinin yararlı olduğunu ve bunların kalkmasının yanlış olduğunu belirtiyorlar sadece. Derdiniz ne olabilir ki bununla alakalı gerçekten anlamak güç. Bence bu 13-15 yaşındaki ergen tavırlarını bırakıp forumda faydalı işler yapmaya devam edin. Sevgiler.
Ben sırf güncelleyemediğim için açmadığım çok konu var, o düzenleyecek de ben düzenleyemez miyim?

Sakin ol şampiyon, okuduğum yer kadarıyla ismin geçmemiş ve kimse seni günah keçisi yapmamış. Olmadık şekilde üstüne alınıp kalkanları kuşanma hemen.
Konuyu hatırlıyorsunuz diye düşünüyorum günah keçisi olduk ortada.
Rütbeleri umursamadığını iddia eden birinin böyle bir mesaj yazmış olması ironik.

Eki Görüntüle 743623

Herkes etiketleri ve ayrıcalıkları sever. Böyle değilmiş gibi kasmaya gerek yok.
İronidir belki, anlayana.

@Ali Pınar bu insanlar benim bilgi birikimi ve yardımcı olduğum kişileri boş sayıyor ben kimseye boş mesaj yazmıştır demem, diyemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben sırf güncelleyemediğim için açmadığım çok konu var, o düzenleyecekte ben düzenleyemez miyim?
Bunun sorumlusu o arkadaşlar değil yalnız. Yönetim istese belli bir mesaj sayısı veya kriteri aşmış insanlara bu yetkiyi verebilir direkt. Bu eleştirinizi yönetime yapmanız gerek. Burada kimse sadece bize yetki verilsin diye uğraşmıyor var olan bir şey gitmiş ve bunun kötü olduğunu söylüyorlar.

O zaman sürekli ezber cevap yazan diye bir şey yazmalarına gerek yok.

Ezber cevap daha çok: Başka üyelerinin dediklerini, kendisi araştırma yapmadan biliyormuş gibi söylemek.

Çok bilmiş üyelerin söylemek istediği: Teknik destek harici konulara yazılan mesajlar.

Kimsenin mesajlarıyla yardımcı olan kullanıcılara bir şey dediği yok. Bu kimin haddine zaten? :) Fazla alınmışsın bence...

Ben sırf güncelleyemediğim için açmadığım çok konu var, o düzenleyecekte ben düzenleyemez miyim?

Bu konu @261538 özelinde açılmış ama demek değil ki onunla sınırlı. Sadece kendisinden örnek vermiş. İlerde böyle bir durum olabilirse sen de yönetimden ayrıcalık isteyebilirsin ki senin aksine, ben bunun bir üyenin en doğal hakkı olduğunu düşünüyorum. Ama, otomatik olarak verilecek bir hak değil, yönetim insiyatifi ve değerlendirmesiyle verilecek bir hak.

Bunun sorumlusu o arkadaşlar değil yalnız. Yönetim istese belli bir mesaj sayısı veya kriteri aşmış insanlara bu yetkiyi verebilir direkt. Bu eleştirinizi yönetime yapmanız gerek. Burada kimse sadece bize yetki verilsin diye uğraşmıyor var olan bir şey gitmiş ve bunun kötü olduğunu söylüyorlar.
Yardım amaçlı yerlerde insanları ayrıştıran şeyleri mantıklı bulmuyorum.

İronidir belki, anlayana.

Özel bir rütbe alsan yönetime kızıp kaldırmalarını isteyeceksin yani? Sonra diyorsun ki bana neden mahkeme duvarı diyorlar. Umarım rol yapıyorsundur da gerçekte renkli bir insansındır. Anlıyorum ergenlik zor lakin bu kadar da kasmana gerek yok. Yottapat! oldum diye bile konu açmadın. Açan birini görünce de kınadın. Doğum günü pastasını da ebeveynlerinin suratına fırlatmıyorsundur umarım. Duygusuz gibi görünmek pek iyi bir imaj çizimiyor.

Yardım amaçlı yerlerde insanları ayrıştıran şeyleri mantıklı bulmuyorum.
Ben de zaten kendi konularımızı düzenleyemiyor oluşumuzu mantıksız buluyorum fakat bunu yönetimin önceden yetki verdiği arkadaşlara "siz rütbe peşindesizin, sadece kendinizde yetki olsun istiyorsunuz" gibi ithamlarda bulunarak dile getirmiyorum.

Açıkçası yetkiyi Recep Baltaş istediği kişiye de verebilirdi, katkı mesaj ve beğeni sayısına göre belirlenmez zaten, boş mesajları ile beğeni kasanlar da gördü bu gözler, burası bir devlet dairesi değil, altı üstü bir katkıda bulunan rütbesinin ve ufak ayrıcalıkların bu kadar kafaya takılması çok mantıksız ve gereksiz, ben de o rütbenin geri gelmesi taraftarıyım, 1 mesajlı adama bile verilse bana koymaz, o tek mesajda benden daha fazla katkıda bulunmuş olabilir.

Özel bir rütbe alsan yönetime kızıp kaldırmalarını isteyeceksin yani?
Hak ettiğimi düşünmüyorsam karşı çıkabilirdim.
Umarım rol yapıyorsundur da gerçekte renkli bir insansındır. Anlıyorum ergenlik zor lakin bu kadar da kasmana gerek yok.
Anlamadığım şey niye rol yapayım? Hem de bu şekilde?

Ergenlik ne alaka? Sanırım gördüklerimi söyleyemem sizi rahatsız ediyor.

Yottapat! oldum diye bile konu açmadın.
Neden açayım?
Açan birini görünce de kınadın
Hangi konu?

Doğum günü pastasını da ebeveynlerinin suratına fırlatmıyorsundur umarım.
Çok şakacı adamsınız ha.

Duygusuz gibi görünmek pek iyi bir imaj çizimiyor.
Neden imaj çizeyim? Neysem oyum.

Ben de zaten kendi konularımızı düzenleyemiyor oluşumuzu mantıksız buluyorum fakat bunu yönetimin önceden yetki verdiği arkadaşlara "siz rütbe peşindesizin, sadece kendinizde yetki olsun istiyorsunuz" gibi ithamlarda bulunarak dile getirmiyorum.
Rütbe işini bir kişiye söyledim zaten rütbe işleri olmasa bu kadar takılmayıp kendilerini belirtmezler.

Neyse, daha fazla tartışıp kırılmaya gerek yok diye düşünüyorum. 7 sayfa olmuş bile, ki bence yeterli. Bundan sonra karar ve takdir yönetimin artık.
Yönetim zaten kararı çoktan vermiş ve geri bir adım atmadı.

Rütbe işini bir kişiye söyledim zaten rütbe işleri olmasa bu kadar takılmayıp kendilerini belirtmezler.
Herkes fikrini belirtmekte özgür sonuçta önceden yetkisi olan arkadaşlar bu durumun kötü olduğunu belirtmişler ben göremedim size bir atıf olduğunu konuda o yüzden üstünüze alınmayın. İnsanların amaçlarını kesin olarak bilemeyeceğimiz için size bir atıf yoksa siz de bu şekilde insanlara atıfta bulunmayın. Birbirimize yardım etmeye, bilgilenmeye devam edelim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı