Bir uygulamanın internete bağlanması nasıl engellenir

• Konuyu başlatan BronzeBlink
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 9.733
B

BronzeBlink

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar bir sorum var diyelimki ben bir uygulamanın internete bağlanmasını istiyorum bunu yapabilir miyim ?

Örneğin league of legends oyunu '' leagueoflegends.com '' sunucusunu yani '' 50.19.250.254 '' adresini kullanıyor ben bunu engelleyebilir miyim ? Bu sadece örnekti başka bir uygulamayı bu yolla engelleyebilir miyim eğer böyle birşey varsa ?

Son düzenleyen: Moderatör:
En basiti host editleyerek yapabilirsin.
Diğer yöntem firewalleri deneyebilirsin, diğer yöntem IS yükleyip firewall kısmından veya çocuk kontrollerinden uygulama ve ip engelleme yapabilirsin.

İstediğim modemden uygulamanın kullanılmasını önlemek, ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onu baştan söylemeniz lazımdı. Modeminiz destekliyorsa ip veya uygulamaları engelleyebilirsin. Web arayüzüne girip kontrol edin. Kullanam klavuzuna bakın araştırın.
Kullanım Kulavuzu falan nerde bilmiyorum internetten bakayım belki pdfsini bulurum modem superonlinenın verdiği tilgin modem

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı