BitLocker parolasını mı istiyor?Komut istemini seçiyorum benden parola falan istiyor hocam. Parolamı hatırlamıyorum.
Diyor ki bir kullanıcı seçin. User olana tıklıyorum ve parola istiyor benden. Yani ben her yerde aynı parolayı kullanılırım genelde giriyorum yanlış diyor.BitLocker parolasını mı istiyor?
Eğer Windows açılışta parolanız varsa, onu deneyin. Olmuyorsa, Microsoft hesabınızın şifresini deneyin.Diyor ki bir kullanıcı seçin. User olana tıklıyorum ve parola istiyor benden. Yani ben her yerde aynı parolayı kullanılırım genelde giriyorum yanlış diyor.
Parola yokki bilgisayarımın ayrıca microsoft store hesabım da kapalıGeçici olarak parolayı kaldırıp tekrar deneyebilir misiniz?
Parola girmeden 'evet'e tıklayınca açılıyor mu?
Hocam lütfen yardım edinO zaman geçici olarak bir parola ekleyip tekrar deneyin.
Hocam büyük ihtimal yanlış yazmışsınızAçıldı şu an ama kodları girince bulunamadı gibi bir hata veriyor. MBR2gbt not... Diyor 1 satır sonra hiçbir şey olmuyor.
mbr2gbt yazan yeri mbr2gpt ile değiştirin.Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.