Bir web sitesindeki arayüz elementleri nasıl başka bir tasarımda kullanılır?

Makaleler
19
Merhaba,
Mesela şu an diyelim ki ben Amazon'un web sitesindeki sepete ekle butonu, Amazon logosu, menü barı gibi buton ve simgeleri kendi başka bir tasarımımda kullanmak istiyorum. Bu sitedeki o butonları resim olarak almanın bir yolu var mı? Yoksa HTML/CSS ile yapıldığı için sadece yazarak mı yapmamız lazım?

Merhaba,
Mesela şu an diyelim ki ben Amazon'un web sitesindeki sepete ekle butonu, Amazon logosu, menü barı gibi buton ve simgeleri kendi başka bir tasarımımda kullanmak istiyorum. Bu sitedeki o butonları resim olarak almanın bir yolu var mı? Yoksa HTML/CSS ile yapıldığı için sadece yazarak mı yapmamız lazım?

Öğeyi denetle kısmında genelde HTML kodları olur ancak CSS dosyasındanda veri aldığı için tam olarak çözüm elde edemezsiniz. Yapay zekaya resim olarak gönderip bunun HTML kodunu yazar mısın derseniz o yapacaktır.

Merhaba,

Telif hakkı vardır diye düşünüyorum o ikonlarda. Eğer yoksa alırsın ama riske gerek yok. Burdan kendine bir ikon seçip kullan.

Ben html kullanmayacağım tasarımı ilk olarak canva veya xd ile düzenleyip sonra bakacağım.

Telif hakkı vardır diye düşünüyorum o ikonlarda. Eğer yoksa alırsın ama riske gerek yok. Burdan kendine bir ikon seçip kullan.
Konsept olarak hocam yayınlarsam değiştiririm.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı