Bir yanlış yaptım herkes bana sırtını döndü

Hocam ailesi ile ne alakası var birinin sizin hakkında konuşması o konuşan kişinin ailesinin suçu mu?
Ya hocam kusura bakmayın ama okuldaki yaşadığın sorunlarla ilgilenmeyecekse bu aileye aile kavramı doğru olmaz. Ben de yaşadım bunu yani çok kötü bir şey size okulda yapılanlardan ailenin umurunda olmaması. Ayrıca olayın uzun bir süredir olduğunu düşünüyorum yeni bir şey değil.

Ya hocam kusura bakmayın ama okuldaki yaşadığın sorunlarla ilgilenmeyecekse bu aileye aile kavramı doğru olmaz. Ben de yaşadım bunu yani çok kötü bir şey size okulda yapılanlardan ailenin umurunda olmaması.

Hocam karşıdaki kişinin arkasından konuşmuşsunuz bu ailenizin sorunu değil sizin aileniz karışırsa karşı tarafında ailesi karışır kendi sorununuzu kendiniz çözün.

Lise öğrencisiyim. Bir hata yaptım. Herkes bana sırtını döndü. Dalga geçmeye başladılar ama benimle aynı yanlışı yapan arkadaşıma kimse bir şey demedi. Hayatına devam ediyor. Yanlışı yaptığım kız teneffüste beni dövmeye geliyor. Uyuyor taklidi yapıyorum bu yüzden. Hiç arkadaşım kalmadı. Nakil aldıramıyorum hiçbir yerde boş kontenjan yok. Ne yapmalıyım?

Hocam okula gelmenizdeki asıl amaca odaklanmak için iyi bir zaman değil mi sizce de? Hem lise öğrencisisiniz daha kritik bir dönem. Boş verin lisese kendini bir gofret parası ile satacak adamlar da var, ergenlerin dolduğu berbat liseler de. Önerim dediğim gibi ders çalışıp hayallerinizi gerçekleştirmeniz. Ve o kız kimde sizi dövmeye geliyor? Hem de lise öğrencisi olacak kadar olgun birisini? Karşılık verin hocam. Başlarım sizde sesinizi çıkarın.

Hocam okula gelmenizdeki asıl amaca odaklanmak için iyi bir zaman değil mi sizce de? Hem lise öğrencisisiniz daha kritik bir dönem. Boş verin lisese kendini bir gofret parası ile satacak adamlar da var, ergenlerin dolduğu berbat liseler de. Önerim dediğim gibi ders çalışıp hayallerinizi gerçekleştirmeniz. Ve o kız kimde sizi dövmeye geliyor? Hem de lise öğrencisi olacak kadar olgun birisini? Karşılık verin hocam. Başlarım sizde sesinizi çıkarın.

Sağ olun hocam, iyice odaklanacağım artık bir yıla kalmaz hiçbirinin yüzünü görmeyeceğim sonuçta.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı