Bir yazda 9 ve 10. sınıf konuları biter mi?

Daha fazla  
11.sınıfım. Sayısalcıyım. Sınav için planım 11. sınıf konularını su gibi bilmek. Yazda 9-10 konuları yani TYT bitirmek. 12.sınıfta ise genel test. Fakat ne biliyim sanki yaz'da 9-10 bitiremem gibi geliyor. Testi çözemeyince heyecana sınav stresi oluyor. Çok zor olacak gibi. Bilmiyorum bu sizinde başınıza geldi mi ama şimdiden strese girdim. Yapmak istediğim bu. Siz sınava girmiş insanlarsınız. Bu plan mümkün müdür? İnşallah beni anlamışsınızdır.

Fen ve matemetik konularını testleriyle bitirirsin.
Ben de 11. sınıfım. Nerdeyse her gün TYT çalışması yapıyorum 11. sınıf konularının yanında.
Hatırlamadığım konuların önce konu anlatımını dinliyorum daha sonra Karekök TYT'den çözüyorum.
Günde 3 er adet 1 saat 15 dakika çalışıyorum. Biri TYT için.

Son düzenleme:
Her gün matematik var öncelikle. Bir ders ona ayırıyorum.
Diğer iki dersi fizik, biyoloji ve kimya ile dolduruyorum. Mesela pazartesi matematik, fizik ve kimya var. Başka günde biyoloji vardır. Çarşamba günü TYY günü. TYT matematik, TYT geometri ve TYT fizik yapıyorum. Sonra cuma TYT matematik var.
Cumartesi ve pazarda ise sözel dersler konu tekrarı, her fen dersinden TYT çalışması ve 1 deneme var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı