Bir yere nefret kustuğum için dava edilebilir miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

AlexaBliss

Hectopat
Daha fazla  
Selam, bana kızacaksınız ama az önce WhatsApp'ta konuşurken. İstanbul'da ay tutulması olacağını öğrendim ve bir anlık sinirle "elin doğu Karadeniz'inde görünmez kesin" yazdım. Bunu yazmamın sebebi bütün kanlı aydır güneş tutulmasıdır hepsi ben buradayken oluyor ve hiçbiri görünmüyor. Sonradan biraz haksızlık ettiğimi düşünüp pişman oldum. Bir sıkıntı olur mu? Böyle bütün olayları öğrenip zamanla takmamaya başlayacağımı düşünüyorum o yüzden sadece hayır olmaz veya evet olur derseniz sevinirim 😄

Ne yaptınız siz? Derhal başka bir kimlikle yurt dışına kaçıp hayatınızın kalanını anonim şekilde yaşamanızı öneririm. Peşinizde olma ihtimalleri yüksek.
Aman hocam. Öyle demeyin, Karadeniz mafyası yurt dışında da etkin.

Yaptığınız bu hareket hiç etik değil beyefendi, insanlar sizi dava edebilir ve yüklü derecede para cezası yiyebilirsiniz bu söylediğiniz şey düşmana denmez çok ayıp umarım evinize haciz gelmez /:

Selam, bana kızacaksınız ama az önce WhatsApp'ta konuşurken. İstanbul'da ay tutulması olacağını öğrendim ve bir anlık sinirle "elin doğu Karadeniz'inde görünmez kesin" yazdım. Bunu yazmamın sebebi bütün kanlı aydır güneş tutulmasıdır hepsi ben buradayken oluyor ve hiçbiri görünmüyor. Sonradan biraz haksızlık ettiğimi düşünüp pişman oldum. Bir sıkıntı olur mu? Böyle bütün olayları öğrenip zamanla takmamaya başlayacağımı düşünüyorum o yüzden sadece hayır olmaz veya evet olur derseniz sevinirim 😄
İdam edecekler hocam sizi.

Arkadaşlar, trollüm veya değilim. Keşke bir şey olmaz diyip geçseydiniz.

Hocam arkadaşın durumu çok kötü vaziyette. Kaçabileceğini zannetmiyorum, en kötü ihtimalle bile bi topuğuna sıkarlar :)

Arkadaşlar, trollüm veya değilim. Keşke bir şey olmaz diyip geçseydiniz.
Troll isen de troll değilsen de bu kadar konudan sonra psikolojik desteğe ihtiyacınız olduğu konusuna kesin kanaat getirdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı