Bir yere nefret kustuğum için dava edilebilir miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu demeyi sen biliyorsan neden konu açıyorsun?
Sadece sizin dadikleriniz ve ironilerinize dayanarak dedim yoksa suç oluşturacak bir şey varsa onu da söyleyebilirsiniz yani.

"Elin doğu Karadeniz'inde görünmez kesin.''

Bunun neresinde nefret var güzel arkadaşım? Anladım takıntılı birisin ama buna da takmazsın kafayı ya. Bu yaşına kadar nasıl dayandın sen?
Nefret kusmak derken buna bir kalıp bulamadığım için böyle yazdım. Dediğimde küfür falan olmadığını biliyorum ama sonuçta Türkiye'nin bir bölgesi diye suça girer sandım.

Hocam üzülerek bildiriyorum ki FBI peşinizde hemen ülkeyi terk edin kullan at telefon alın sevdiklerinizle vedalaşın sahte kimlik ve pasaport çıkartın kullan at telefonunuzdan soul u arayın o size yeni, temiz ve güvenli bir hayat sağlayacak birini tanıyor ama pahalı.

Önce banka soyun size 100M dolar yeter yeni hayatınız için 99.99m dolar gerekiyor kalan 1K dolar size yeter de artar.

FBI tanıdığımdan öğrendiğime göre yaptığınız şey onları aşıyormuş tüm devletler bir olup kgb yi hayata döndürüyor üzgünüm ama artık size soul bile yardım edemez tek kurtuluş yolunuz gezegeni terk etmek ya da Stalin'den okkalı bir osmanlı tokadı.

Alacağınız cevabı biliyorsunuz zaten neden konu açıyorsunuz, bakın bende aynı sorunları yaşıyordum ve ciddi bir durum bu. Gidin psikoloğa destek alın şaka yapmıyorum.

Kemençe eşliğinde horon tepecekler, daha sonrasında "oy uşağum" diyerek üstünüze hücum edecekler.

1.000.000 TL ödül hala aktif hakkında.

Batman artık gerekli gibi senin gibi suçluları cezalandırmak için.

Bu arada artık böyle takıntılı olmamaya başladığın zaman bu konuları görüp utanacaksın haberin olsun, konular silinmiyor zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı