Bir zamanlar delisi olduğunuz mobil oyunlar nedir?

Benim için Game of survivors - Z yaklaşık iki sene falan aralıklı olarak emek vermiştim sonra oyunu geliştirmeyi bıraktılar. Sunucularda hala oyuncu var ama bir zamanlar 50 civarı sunucusu olan oyun sadece 4 sunucu ile devam ediyor, yeni klan oluşturulamıyor. Eski oyuncular 10-20 hesaptan oynuyorlar kolay kaynak kasmak için. Etkinlikler takvimsel olarak aynı, yeni etkinlik gelmiyor. Kısaca artık ölü bir oyun diyebilirim.


Sizler için uzun uzun emek verdiğiniz ve sonra benim örnek verdiğim oyun gibi ölen ne oyunlar oynadınız?

PUBG Mobile 2018 - 2020 dönemi harikaydi sonrasında gereksiz özellikler ile boğdular oyunu 2022 ile bitti benim için. Delisiydim oyunun oynayabilmek için telefon almıştım ilk 2 yılı gerçekten güzeldi.
 
Angry Birds, Jetpack Joyride, Clash Royale ve Pixel Gun. Angry Birds'ü şehirler arası otobüsün ekranında bile oynadığımı hatırlıyorum. En fazla oynadığım ise açık ara Clash Royale'dir hala oynuyorum.
 
Rider diye bir oyun var Ketchapp'ın. Öyle hızlıca yapılıp bir yerden sonra desteği kesilmiş bir oyun ama hala oynanır. Siz de bakın derim.
 
Castle Clash, tam bir p2w oyundu o zamanın (2017-2020) parasıyla yüzlerce lira yatırıyordum ailemden habersiz. Tam bir rezillikti.
 

Geri
Yukarı