Bira önerisi

Alkol oranı daha yüksek, benim hoşuma gitti. Yeni başlayan içerse fena çarpar.
Pahalı zaten kutusu olmuş 20 lira :)
Ne yalan söyleyeyim bana çarpıntı yaşatmadı hiç ama yaş dayanmış 45'e, yılların durumu da olabilir o zaman. Para konusuna hiç girmiyorum, az buz bir zevkimiz vardı onu da burnumuzdan getirmeye yeminliler.

Farklı bir tat istiyorsanız mekanlarda Meksika diye geçebiliyor, içine biraz limon sıkıp bardağın kenarını da limonlayıp tuzluyorlar. Tuzlu, limonlu bira olmuş oluyor, düz biraya göre farklı oluyor bayağı. Normalde Meksika biralarıyla yapılıyormuş, örneğin Corona'nın içine hiç direkt yeşil limon atılıyor veya içine sıkan da varmış ama ben Carlsberg ile denedim, gayet güzeldi ama sıcaktan mıdır bilmiyorum midem bulanmıştı.

Tekilalı bira hocam o içine 1 shot tekila koyuyorlar üzerine 50'lik bira.

Ne yalan söyleyeyim bana çarpıntı yaşatmadı hiç ama yaş dayanmış 45'e, yılların durumu da olabilir o zaman. Para konusuna hiç girmiyorum, az buz bir zevkimiz vardı onu da burnumuzdan getirmeye yeminliler.
Saygılar, ben de 33 yaşındayım. :)
İnanın bizim içtiğimiz "bira" bile bira değil, Avrupa'daki biraların tadı burada içtiklerimizden çok farklı.

Saygılar, ben de 33 yaşındayım. :)
İnanın bizim içtiğimiz "bira" bile bira değil, Avrupa'daki biraların tadı burada içtiklerimizden çok farklı.
Bira kültürümüz çok geriden geliyor ama eskiye nazaran az daha iyiyiz şu an. Avrupadaki gibi bizim de ucuz olsa uçacak da nerdeee :)
Balıkesir'den selamlar.

Son düzenleme:
Arkadaşlar, önerileriniz için teşekkürler. Amsterdam Navigator almaya gidiyorum. Bir onu deneyeyim bakalım.

Tekilalı bira hocam o içine 1 shot tekila koyuyorlar üzerine 50'lik bira.
O da vardır, doğrudur da ben bildiğimiz limonlu içtim. Bardağın kenarı da tekiladaki gibi tuzlu, limonluydu yine. Hatta bazen birayı ayrı bardağı ayrı getiriyorlar, bardağın dibi limonlu oluyor, birayı kendiniz katıyorsunuz. Ondan dolayı limon olduğuna eminim.

Leffe Blonde veya Hoegaarden diyen arkadaşın önerisini dikkate alın. Pahalıdır ama denemek için içilebilir. 1664 Blanc de olur, mavi şişelidir. Bunlar belçika biraları. Hoegaarden ve Blanc benzerdir.

Alman birası olarak Weihenstephaner olabilir. Bunlar dışında günlük bira olarak Carlsberg güzel seçim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı