Paul Walkers
Hectopat
Merhaba. Hayatımda ilk kez alkol içeceğim. İlk defa içeceğim için hafif tadı güzel bir bira önerebilir misiniz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok vurmayacak hafif bir şey yazalım. Normalde pek tercih edilmez fazla bira tadı vermediği için ama Varım sizin duruma uygun.Merhaba. Hayatımda ilk kez alkol içeceğim. İlk defa içeceğim için hafif tadı güzel bir bira önerebilir misiniz?
Çok vurmayacak hafif bir şey yazalım. Normalde pek tercih edilmez fazla bira tadı vermediği için ama Varım sizin duruma uygun.
Linç geliyor ancak bence hiç başlamayın, bağımlısını olmam vs. Diyerek yola çıkınca da olsa bağımlı olarak tüm hayatını mahvedebiliyorsun.
Tuborg Gold şişe olabilir mini boyutu.
17.50 Tl. Ya alkole bağımlı olmak bambaşka bir şey bambaşka kafa yapısı. Ben 5 ay full her gün içiyorum sonra 1 sene içmiyorum falan böyle hemen 1 tane iç ertesi günü bağımlı ol muhabbeti yok. Genellikle emekli parası olan her gün içer toplum olarak da Alkol bağımlısı sıfadı takılır buna.Heineken vb. hafif diyorlar doğru mu?
Haklısınız hocam sınavlar bitti kutlamak için içeceğim sadece.
Kaç TL idir hocam?
17.50 TL.
17.50 Tl.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.