Birbirimizle Kitap Paylaşalım

Makaleler
1
Yer
İzmir
Hadi birbirimize güzel kitaplar önerelim.
Herkes en sevdiği kitaplardan bahsederse sanırım çok iyi bir sinerji kurabiliriz.

Yalnızca kitapların isimlerini yazmayın kısa da olsa bir açıklama yapın gençler.

Çok fazla sevdiğim kitap olduğu için ben size en sevdiğim kitap adı altında değil ama çok sevdiğim bir kitap olarak şunu önereceğim:

Hasan İzzettin Dinamo - Savaş ve Açlar.

Samsun, Trabzon güzergahında geçen bu kitapta uzun süren savaşın, savaşta mücadele verenleri değil de geride kalanları ele alarak inceliyor. Savaşın insanların üzerindeki çok ciddi etkileri, yakınlarını kaybedenlerin feryatları, acıya alışan insanların ahlaki durumları gibi çok farklı boyutlar ele alınıyor. Hasan İzzettin Dinamo'nun bu kitapta kendi hayatını ele alması da ayrı bir durum katıyor esere.

Umarım güzel kitaplar önererek kültürel bir tartışma yapabilirsiniz bu konu altında.

Zülfü Livaneli Serenad.

Sürükleyicilik olarak gerçekten çok başarılı bir roman. Kitabın içerisinde anlatılan hikayede gerçekten kültürel anlamda birçok bilgi yer alıyor. Özelliklede kitabı okurken size kattığı "eninde sonunda her şeyin insanların canını yaktığı gerçeği" ile hayata daha farklı bakmaya başlıyorsunuz. Bu sebeplerden ötürü okumanızı tavsiye ederim lakin sonu biraz beklendiği gibi bitmedi. Yani en azından benim için.

😎😎😎😎 Bizim kitabımız belli 👇(!)

Technopatta ses efekti koymak olsaydı vine boom efekti koyardım.

Zülfü Livaneli Serenad.

Sürükleyicilik olarak gerçekten çok başarılı bir roman. Kitabın içerisinde anlatılan hikayede gerçekten kültürel anlamda birçok bilgi yer alıyor. Özelliklede kitabı okurken size kattığı "eninde sonunda her şeyin insanların canını yaktığı gerçeği" ile hayata daha farklı bakmaya başlıyorsunuz. Bu sebeplerden ötürü okumanızı tavsiye ederim lakin sonu biraz beklendiği gibi bitmedi. Yani en azından benim için.
Struma faciası ve Serenade für Nadia. Kitabı okuyanların Google Arama motorunu aşıttığı kelimeler. Çok güzel kitap.

Agatha Cristie kitapları. Genel olarak kısa oluyorlar, tek oturuşta insan tüm kitabı bitirebiliyor. Gerilim/Gizem olduğundan dolayı hem insanı düşündürtüyor hem de meraklandırtıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı