Birçok ürüne %30 ek vergi!

Bir hedef koyuyorsun ülke hedefine ulaşmana izin vermiyor, ulaştıramıyor. Her şey artıyor, pahalaşıyor. Yani böyle Türk devleti dendiği zaman iğreniyorum yani. Sevgi kalmadı içimde.

Sabret sabret nereye kadar para biriktiyim diyorum. Ertesi gün zam daha niye yaşayım bu ülkede corona bir bitsin dünyada direkt taşıncaz.

Hocam kaydettirmeyecegim kendim IMEI cakip kullanacagim.

Videoda da her telefona bu işlemin yapılamadığını belirtiyor. Bir de devlet yazılımcı açığını da kapatmaya devam ediyor. Bu tür durumlarda tespit ve işlem yapma konusunda çok acımasız oldular.

Sırada neresi var acaba? Kulak mı?
1.jpg

Böyle giderse nefes alırız onun vergisini öderiz geciktirirsek faizini de öderiz ödeyemezsek havasızlıktan öldürürler.

Yakında yürümekten, nefes almaktan, göz kırpmadan bile vergi alırlar ki. Benim sinirimi bozan baştaki adamı eleştirince ceza yiyorsun fakat Amerika'da ünlülerin hepsi canlı yayında hakaret ediyor. Halkıda dahil ama hiçbir şey olmuyor onlara biz eleştirince hemen ceza bizde böyle demokratik ülkeyiz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı