Birden fazla ev interneti almaya değer mi?

MustafaVural

Femtopat
Katılım
9 Aralık 2020
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba. Başlıktan anlayacağınız gibi böyle bir şey yapmak istiyorum. Tecrübe etmiş arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi? Cevabınızı bekliyorum. İyi günler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 2 bağlantı var evde 2 adet fiber internet kullanıyorum. Siz ne yapmak için 2 bağlantı planlıyorsunuz?
Ne yapacağınıza bağlı. Aynı bilgisayar ile iki interneti aynı anda kullanmazsınız. Ama derseniz bilgisayardan oyun indirirken telefondan video izlemek istiyorsanız değer tabii ki.
Kullanılır o dert değil. Hem yazılım olarak hemde donanımsal olarak bu çözülebilir.
 
Herkese merhaba. Başlıktan anlayacağınız gibi böyle bir şey yapmak istiyorum. Tecrübe etmiş arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi? Cevabınızı bekliyorum. İyi günler.
Amacınıza göre değişir. Normal bir ev kullanıcısı için israf bence.
 
Birden fazla internet hizmetini genellikle internet hizmeti sürekli meşgulse görüyoruz. Örneğin Technopat ofisinde birden fazla internet hizmeti mevcut. Evinizde de mevcut bir durum varsa neden olmasın? Ev kullanıcılarının büyük bir kısmı tek hizmet kullanmakta. Bunu da göz ardı etmemek gerek. :)
 
Ne amaçla kullanacaksınız? Kaç kişi kullanacaksınız? Hangi tür internet kullanacaksınız? Tamamen amaca ve imkana yönelik bir şey sormuşsunuz ama ne amaç ne imkanlar hakkında bir şey belirtmemişsiniz. Mesela daha önce biz iş için veri çekimi fazla olduğundan kişisel kullanıma ayrı bir hat kullanmıştık ama bulunduğumuz yerde hat mevcuttu eğer ihtiyacınız olsa dahi sizin bulunduğunuz yerde hat yoksa ya da Superbox tarzı bir şey kullanmayacaksınız zaten pek mümkün olmayacaktır.
 

Geri
Yukarı