2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 23 Temmuz 2019 #2 Normaldir, bir sıkıntı yok. Çoğu oyunun ve programın çalışması için gereklidir, sileyim demeyin Artı 0 Eksi
Yuspedile Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 2.047 Makaleler 2 Çözümler 26 23 Temmuz 2019 #3 Normaldir. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS kerem_34 Kilopat Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 623 Çözümler 6 23 Temmuz 2019 #4 Bir sorum daha var. GTA 5 oynarken çöküyor bu dosyaların olmamasından kaynaklandığını söylediler. Bi' bilginiz var mı? Konu linkini atıyorum. GTA 5 "ERR_GFX_D3D_INT" Hatası Karşılaştığım hata bu. Oyun oynarken 1 veya 2 dakika içerisinde bu hatayı alıyorum. www.technopat.net Artı 0 Eksi
Bir sorum daha var. GTA 5 oynarken çöküyor bu dosyaların olmamasından kaynaklandığını söylediler. Bi' bilginiz var mı? Konu linkini atıyorum. GTA 5 "ERR_GFX_D3D_INT" Hatası Karşılaştığım hata bu. Oyun oynarken 1 veya 2 dakika içerisinde bu hatayı alıyorum. www.technopat.net
Yuspedile Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 2.047 Makaleler 2 Çözümler 26 23 Temmuz 2019 #5 kerem_34 dedi: Bir sorum daha var. GTA 5 oynarken çöküyor bu dosyaların olmamasından kaynaklandığını söylediler. Bi' bilginiz var mı? Konu linkini atıyorum. GTA 5 "ERR_GFX_D3D_INT" Hatası Karşılaştığım hata bu. Oyun oynarken 1 veya 2 dakika içerisinde bu hatayı alıyorum. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Bu konuya göz atın. Artı 0 Eksi
kerem_34 dedi: Bir sorum daha var. GTA 5 oynarken çöküyor bu dosyaların olmamasından kaynaklandığını söylediler. Bi' bilginiz var mı? Konu linkini atıyorum. GTA 5 "ERR_GFX_D3D_INT" Hatası Karşılaştığım hata bu. Oyun oynarken 1 veya 2 dakika içerisinde bu hatayı alıyorum. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Bu konuya göz atın.
KS KS kerem_34 Kilopat Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 623 Çözümler 6 23 Temmuz 2019 #6 Yuspedile dedi: Bu konuya göz atın. Genişletmek için tıkla... Tamam. Denedikten sonra geri dönüş yapacağım. Artı 0 Eksi
Yuspedile dedi: Bu konuya göz atın. Genişletmek için tıkla... Tamam. Denedikten sonra geri dönüş yapacağım.
T thetruth2 Ziyaretçi 13 Ağustos 2019 #7 Yüklediğin oyun ve programlara gerekli olan yazılım, kendileri çok fazla olsa bile bilgisayarını yavaşlatmazlar ki malware'lerde böyle programlar kullanmaz. Artı 0 Eksi
Yüklediğin oyun ve programlara gerekli olan yazılım, kendileri çok fazla olsa bile bilgisayarını yavaşlatmazlar ki malware'lerde böyle programlar kullanmaz.