Birden fazla psikolojik hastalığa sahip olmak

ben.ati

Kilopat
Arkadaşlar merhaba 20 yaşında bir askeri öğrenciyim. Askerlik benim hayallerimden birisiydi ve şu an gerçekleştirmek üzereyim. Fakat kendi koyduğum teşhislere göre oldukça psikolojik hastalığa sahibim. Onlardan bazıları;
  • OKB
  • Bipolar bozukluk.
  • Paranoid veya şizofreni.
  • Kendimi ünlü hissediyorum.

Şimdi psikolojik destek al diyeceksiniz, hayalim askerlik olduğundan ve böyle durumların sicile işlendiğinden gidemiyorum.

Yalvarırım yardımcı ve destek olun.

Arkadaşlar merhaba 20 yaşında bir askeri öğrenciyim. Askerlik benim hayallerimden birisiydi ve şu an gerçekleştirmek üzereyim. Fakat kendi koyduğum teşhislere göre oldukça psikolojik hastalığa sahibim. Onlardan bazıları;
  • OKB
  • Bipolar bozukluk.
  • Paranoid veya şizofreni.
  • Kendimi ünlü hissediyorum.

Şimdi psikolojik destek al diyeceksiniz, hayalim askerlik olduğundan ve böyle durumların sicile işlendiğinden gidemiyorum.

Yalvarırım yardımcı ve destek olun.

İleriki hayatın için psikolojik destek alman gerekiyor.

Hocam boşverin askerliği de yardım alın sağlık bu sonuçta.Korkutmak için demiyorum ama bu sorunlarla ileriyi bile görüp görmemeniz muamma.

Yahu hocam Allah aşkına lolcü adamım ben bizden yarar bekleme, en iyisi git bir psikiyatriste görün Allah acil şifalar versin

ben psikiyatride ne hastalar gördüm 2 güvenlik getiriyor sen bunalmışsın galiba askerlikte dert arıyon diyelimki tedeviye başladın lityum ve antidepresan verdi hayatını direk etkiler şizofreni ilaçları eşek gibi uyutuyor ben 4 hapı içtiğimde 18 saat uyuduğum oluyor

ama biraz kafa yaşamak istiyorum diyosan sulinex xr 37.5 mg bunu reçetesiz satılıyordu en son ilk 2 hafta kafası güzel oluyor alışınca dozu artırmıyosun 2 günde 1 içerek dozu düşürüyosun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı