Birden fazla web uygulaması için stabil hosting önerisi

shinochou

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Back-end Developer
Selamlar herkese,

Başlıkta da belirttiğim teknolojileri kullanarak, birden fazla web uygulaması barındırabileceğim stabil bir hosting firması arayışındayım. 10'dan fazla müşterimin web uygulamalarını, veritabanlarını tutacağım ve yedekleyeceğim. PaaS hizmeti veren, aynı Heroku gibi önerileriniz olursa onlara da açığım. Sanıyorum ki yasa gereği Türkiye'de tutmam gerekiyor veriyi. Bu konuda da açıkçası bilgisizim. Hosting firmalarına bakarken özellikle LinkedIn sayfalarını inceliyorum. Uygun ve ortalama hizmet diye ölçeklendirebileceğimiz birçok firma 10-12 kişi bantlarında personel barındırıyor, bu bana pek kurumsal veya güvenilir gelmiyor. Neticede yarın kapatıp giderlerse bir ton problemle uğraşacağım için.

Önerileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendim sunucu(.)al üzerinden aldığım vds'de alt alan adları ile birlikte toplam 95 sitemi barındırıyorum. 60 adet veritabanı mevcut. Sizde bir araştırın isterseniz. Biz uzun yıllardır çalışıyoruz toplam 3 vds kullanıyorum diğer 2 sinde birer adet e-ticaret mevcut.

Kesinlikle inceleyeceğim, çok teşekkürler. Mahsuru yoksa Linux sunucular mı? Teknik destek nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı