Undervolt nedir nasıl yapılır? Undervolt nedir? Undervolt voltaj düşürmek demektir. Yani işlemcinin sıcaklığını düşürmek için uyguladığımız bir yöntemdir. Bu işlem kesinlikle bilgisayarınızı garanti dışı bırakmaz ve bilgisayarınızın performansını düşürmez. Aksine sıcaklığı dengeleyerek...
2 Gün önceye kadar 9 Aylık temiz kullanımda hiçbir sıkıntı yoktu. Markayı kötülemek veya iyi göstermek değil amacım. 2 gün önceye kadar hiçbir problem yoktu bu bilgisayarda 78 dereceyi geçmiyordu adam akıllı yükteyken.
2 gün önceye kadar 9 aylık temiz kullanımda hiçbir sıkıntı yoktu. Markayı kötülemek veya iyi göstermek değil amacım. 2 gün önceye kadar hiçbir problem yoktu bu bilgisayarda 78 dereceyi geçmiyordu adam akıllı yükteyken.
Undervolt nedir nasıl yapılır? Undervolt nedir? Undervolt voltaj düşürmek demektir. Yani işlemcinin sıcaklığını düşürmek için uyguladığımız bir yöntemdir. Bu işlem kesinlikle bilgisayarınızı garanti dışı bırakmaz ve bilgisayarınızın performansını düşürmez. Aksine sıcaklığı dengeleyerek...
Rehberi inceledim fakat kişilik yapısı olarak çok tedirgin bir insanım. Ben bunu tek başıma yapamam Yapabilecek birisi varsa bana ulaşabilir mi? Bir kişinin yardımıyla yapabilirim muhtemelen
Rehberi inceledim fakat kişilik yapısı olarak çok tedirgin bir insanım. Ben bunu tek başıma yapamam Yapabilecek birisi varsa bana ulaşabilir mi? Bir kişinin yardımıyla yapabilirim muhtemelen
Not: Yapacağımız işlemler sisteme kesinlikle zarar vermez maksimum mavi ekran verir ve sistem yeniden başlar. Voltajlar sıfırlanır ve sistem yeniden çalışır. Diyor Rehber'de korkmanıza gerek yok.