Biri sizi çıkışa çağırsa ne yapardınız?

Aynı şeyi yazıyordum tam :D Çok boş işler kawga falan.
kawgalar mewzular falan hawli 🤠😎
C6E2CB6E-20DB-47A8-9C59-268B1AFEB5F0.jpeg
 
Toplarsın arkadaşlarını çıkışta beklersin gözün keserse döversin kesmez ise topluluğu refere edip orta yol bulmaya çalışırsın. Hayırdır abi kabadayı mı çıkışa çağırıyor birde.
 
Aranızda bir konu varsa konuşarak halletmeye çalış, eğer laftan anlamaz birisiyse ve şiddet yanlısıysa "seni muhatap almıyorum" tarzı konuşmayla kendinden uzaklaştırabilirsin. Zaten öyle kişilerle tanışma bile, zorbalık yapıyorsa da onu dikkate alma. Eğer senden güçsüz birisiyse zorbalık yapan kafa tut, diş göster ama vurma. Güçlüyse de şikayet et, boyun eğme. Ya zekana güven ya da bileğine, bol şans.
 
Umursama. Kaşınıp sana zarar vermeye kalkarsa sen de "vur da öleyim" diyecek değilsin. Ha ama baktın durum ciddi hayati tehlike var ve bıçak falan çeken biriyse o zaman da en iyi yöntem kaçmak :)

Ama mümkün mertebe kavgalardan uzak dur, kavga hiçbir şeyi çözmez. Doğru düzgün anlat ve kavga etmek istemediğini söyle.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı