Metoboy_Lead
Hectopat
Teşekkür ederim dostum... Okuyacağım.Kardeşim reklama girer mi bilmiyorum. Ama kaynak olarak sen bunu bir oku. Hatta diğer makalelerine de bak. erkekadam.org/2018/03/24/tek-odaginizin-kadinlar-olmasi-kadinlarla-basarisiz-olmanin-garantili-yolu/
Eki Görüntüle 290374
"Umut en büyük kötülüktür çünkü işkenceyi uzatır." -Nietzsche
İçimizdekileri öldürmek zorunda olduğumuzu biliyorsun. Bu zor bir dönem ve ne kadar az yara alırsak o kadar iyi bizim için. Bir şekilde geçecek inan bana. Geçmeli.
Başlar da "vazgeçilmez" olarak düşünürsün onu, her saniyen; saatin ve zamanın o güzel anılarınızı düşünerek geçecek. İçine kapanamaya, zaten çökmüş ruh haline daha fazla sismik ve karanlık bir hava katmış olacaksın. Biliyor musun ? Zerre değmez bu yaptığın duygusal hareketlere. Gereksiz olduğunu ileri de anlayacaksın, bir hiç uğruna zamanını; kendine zarar vererek geçiriyorsun, boşuna üzülüyorsun. Bak tam olarak bir "ilişkiniz" başlamadan bitmiş. Sana umut verip yarı yolda bırakmış bir kişi için neden kendini üzesin ki ? Bu kişi onu hak ediyor mu ? Unutma her katil, olay yerine geri gelirmiş. Bu kız ileri de tekrar seni yoklayacaktır. O zaman geldiğin de ise nasıl sana şimdi bunları yaşattıysa sen de ona aynısını yaşat. Gerçi sana bunları yaşatan "duygusuz" bir varlıktan"pişman" olmak gibi asil ve yüce bir kavrama sahip olmasını beklemek ahmakça..."Birden ay ışığını kesti Birde sen çok değiştin. Yaşananlar hiç yaşanmamış gibi söylenenler hiç söylenmemiş gibi
Birde sen karşıma geçtin. Başka biri var biri var dedin, inanamadım bittiğine; inanamadım gittiğine..."
Sana maNga dan Cevapsız Soruları öneriyorum. Sıkma o güzel duygulara sahip olan kalbini; bedenini.
Evet dostum yanlış hatırlamıyorsun."...Kendisi yanlış hatırlamıyorsam "Detachment" filminde başrol oyuncusuydu...
@Metoboy_Lead İnsan oğlu bu dostum, ne yapacağı belli olmayan bir canlı. Yapabileceğin bir şey yok ki, kendisi senden uzaklaşmış ve seni tek başına bırakmış. Seni istemeyen, duygularına karşılık vermeyen bir kişi o artık. Sana geçmişte yaşattıklarını unut ya da onu kötü bir kişi olarak hatırla demiyorum, kendisi artık senin tanıdığın biri gibi ya da senin "olmasını istediğin gibi" bir kişi değil. Senin dünyan da ki gökyüzü; o var iken güneşli idi, şimdi ise karanlık... Birden geçecek bir konu değil, zamana bırak. Elbette güneş tekrar doğacak, yapabileceğin tek şey güneşin doğmasını beklerken karanlıkta ki yıldızları izlemek ve beklemek.
Kafanı elinden geldiğince başka şeylere yoğunlaştır.
Evet dostum yanlış hatırlamıyorsun."...Kendisi yanlış hatırlamıyorsam "Detachment" filminde başrol oyuncusuydu...
İkimizde zor şeyler yaşıyoruz dostum... Yaşadığım durum, "basit bir lise aşkı" değil. O, benim her türlü yanımda olan birisiydi... Zaten yalnız biri sayılırım. Çok kötü hissettiğim zamanlarda ilaç gibiydi bana... Dert ortağımdi...Eski eskide kaldı, kalacak. Umutlarını öldür; mümkünse hayallerini de. Heveslerin de kursağında zaten. Böyle yaşamaya alışmamız gerekiyor. Böyle yaşatmaya da belki...
Birini çok sevmenin cezasını kendine ödetmen gerekecek. Zor şeyler yaşadın ve yaşayacaksın ama ölmeyeceksin. Asla geri dönemezsin. Önüne bak ve anı yaşa. Sabahına uyandığımız her bir gün şans bizim için; unutma.
Evet haklısınız... Çok daha farklı sorunlar var... Yazımda, yine bu forumda açtığım başka bir konunun linkini koydum... Eğer bakmak isterseniz beni daha yakından tanırsıniz... Dediğim gibi, tek sıkıntım o değil, emin olabilirsiniz...[emoji20] Ona bu kadar bağlanmamda önemli etkenlerden biri, bana sıkıntılarımin yanında, ilaç gibi gelmesiydi...Hayatın ondan ibaret olmadığını ve bu işlerin gelip geçici olduğunu kaç defa söylesek de şuan bir şeyi değiştirmez senin için. Bu zaman da olabildiğince sakin olup, hayatının artık bundan sonra hep karanlık ya da depresif geçeceğini düşünme. Çünkü imkansız, kendini bu kadar da salma dostum. Hayatta bu kadar sorun ve dert varken bu konunun hiç te (bu kadar) üzülecek bir şey olmayacağını anlaman gerekiyor sevgili dostum.