Birini unutmak istemek

freakcnsl

Hectopat
İyi akşamlar diliyorum. Birini unutmak istiyorum ama unutamıyorum. Her yerde ismi geçiyor, hep bir izi var. Gülüşü, gözleri sürekli aklıma geliyor. Dershanede bir tane hocanın ismi onun ki ile aynı. Onunla konuşurken sanki o kişiyle konuşuyormuş gibi hissedip gözümün yaşardığı oldu. Açıkçası onu unutamamın sebebi sanırım çevremde en iyi davranan bir tek o kişiydi. Utangaç biriyim o yüzden o bana baktığı anda kafamı çevirirdim veya sinirimi nedensizce hep ondan çıkarırdım son zamanlarda. Eskiden aramız çok iyiydi değerini bilemedim. Son zamanlarda yavaş yavaş aramız soğudu. Özür dileyecektim yaz tatili girdi araya. En azından onu görmem kafam boşalır dedim ama gitmiyor her yerde bir izi var. Artık düşünmek istemiyorum. Derslerimi de etkiliyor. Önerileriniz nelerdir?

Böyle durumlarda, gözlemlediğim kadarıyla başka birini bulmadan kurtulmak çok çok zor. Mümkün olduğunca, sizi gerçekten sevecek olan birini bulmaya çalışın. Tek tavsiyem bu olabilir size. Kalanı size kalmış, kolay gelsin.

Bu unutmadığın kişi muhtemelen kız ve aşk acısı çekiyorsun. Yaşın kaç bilemiyorum ama muhtemelen küçüksün. Gençlikte olur böyle şeyler, akışına bırakman lazım.

Hayır karşı cins değil. Bir öğretmen. Evet tuhaf gelebilir ama öyle. Çevremde tek iyi davranan oydu. Hiç öğretmen gibi davranmazdı. Sürekli hal hatır sorardı. Utangaçlığımı yenmeye çalışırdı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı